Українські бренди одягу: обирай вітчизняне!

Українські бренди одягу: обирай вітчизняне!

З часів «радянського дефіциту» ми дуже неоднозначно та з недовірою ставимося до вітчизняних виробників. Благоговіючи перед відомими європейськими або американськими брендами, часто не помічаємо, що світ навколо нас змінився і сьогодні «Made in Ukraine» – це якісно, модно і стильно.

Якісні матеріали та фурнітура, оригінальні і свіжі моделі – все це виводить сьогодні українських виробників жіночого одягу на абсолютно новий рівень і дозволяє з гордістю і задоволенням носити одяг вітчизняних брендів.

Довіра українців до вітчизняного виробника одягу і взуття за останні роки зросла. Відповіддю українських торгових марок стало збільшення виробництва модних і актуальних речей з відмінною якістю і доступною ціною. На вітчизняному ринку, який сьогодні стає все більш перспективним, з’являються нові гравці, які підкоряли модні олімпи і завойовують лояльність покупців. Отож, що можна вибрати?

  1. Якщо ви шукаєте елегантну жіночий одяг у доступному ціновому сегменті – зверніть увагу на торгову марку Glem. Прекрасна половина людства знайде тут для себе одяг для всіх сезонів і випадків життя. В асортименті торгової марки – сукні, блузи, туніки, піджаки і пальто, брюки і костюми, одяг для відпочинку та багато іншого. Вся продукція має високу репутацію завдяки якісним тканинам, прекрасним лекалами, високотехнологічного обладнання виробництва.
  2. Торгова марка SK House займається пошиттям жіночого одягу власного дизайну, а також копій відомих модних брендів. На сайті компанії представлена велика кількість одягу, взуття та аксесуарів.За останні роки, завдяки широкому асортиментному ряду і регулярного оновлення, SK House вдалося в кілька разів збільшити товарообіг і стати одним з найвідоміших виробників модного жіночого одягу в Україні.
  3. Ще один демократичний бренд жіночого одягу – Dolcedonna. Він створений більше десяти років тому українським дизайнером Оленою Голець. Модні фасони, високоякісні італійські тканини, оригінальна фурнітура – будь-яка модель цієї торгової марки є втіленням ідеального смаку і вишуканого стилю. Переважно тут представлена верхній одяг (пальто, плащі, куртки). Даний бренд – справжня європейська якість, доступне українкам.
  4. Бренд Majaly – це гармонійні і стильні моделі, які прекрасно впишуться в гардероб будь-якої жінки. Відмінна риса – універсальність. Такий одяг підходить як для повсякденного життя, так і для урочистих заходів.При пошитті виробів використовуються яскраві тканини, часто принтовані. У колекціях часто присутня поєднання трикотажу і шкіри. Правильний крій забезпечує практичність і комфорт.

Прихильникам активного відпочинку та спорту раджу звернути увагу на бренд Commandor, а це термобілизна, штормові куртки і брюки, одяг з флісу і polartec, одяг для трекінгу. Позаяк не за горами зима, варто буде оцінити зимовий одяг від цього виробника: commandor.com/ru/odezhda/zimnyaya. Весь одяг виробляється з функціональних тканин і широко застосовується як спорту й екстриму, так і для повсякденного використання.

Особливою специфікою відрізняється виробництво дитячого одягу, до якої пред’являються підвищені вимоги.

Одним з лідерів в цій ніші є ТМ Barbarris, яка щосезону оновлює колекції дитячого та жіночого одягу: діловий, повсякденного і ошатною. Бренд розвиває нові напрямки, створюючи лінії преміум-класу, елегантну шкільну форму, модну верхній одяг, комплекти для дітей та батьків. При цьому, з огляду на дитячу специфіку, використовуються тільки сертифіковані матеріали. І якщо моделі даної торгової марки дуже порадують своїм дизайном дітей, то ціни на них приємно здивують батьків.

Український виробник дитячого одягу «Ля-ля», існуючий на ринку вже більше десяти років, пропонує щосезонні ультрамодні колекції для самих маленьких і старших дітей. Бренд відрізняється великою лінійкою моделей і розмірної шкалою. Одяг від «Ля-ля» виділяють модні принти, вишивка або оригінальна обробка. До запуску в широке виробництво кожна модель проходить тест на відсутність в її матеріалах алергенів. Зовнішній вигляд колекцій стверджує спеціальний художньо-технічна рада, що визначає не тільки естетичність, але і безпеку моделей, в тому числі їх конструктивних елементів, що дуже важливо для маленьких дітей.

Не шукайте одяг довгими вечорами на інсайтах, загляньте до наших виробників і обов’язково щось виберете!

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*