«Lutsk Christmas CUP 2019». Післямова - Блог про Львів

«Lutsk Christmas CUP 2019». Післямова

Сергій Тригубець

Після турніру «Lutsk Christmas CUP 2019», який із 27 по 29 проходив у Луцьку його учасники поділилися враженнями:

Микита Тменов, гравець ФК «Галицька здоба»

– Хочу подякувати всім гравцям нашої команди, тренеру, керівництву «пекарів», всі старалися, хотіли перемогти, але десь нам не пощастило, десь не вистачило майстерності. А пенальті – це лотерея. Результат, звісно, не такий, на який ми сподівалися. Все-таки, боролися за перше місце, а так сталося, що програли.

Чого не вистачило для перемоги? Мабуть фарту.

Щодо турніру, то все класно. Єдиний мінус – покриття залу слизьке, а так все сподобалося. Якщо наступного року мене запросять взяти участь у ньому ще раз, то з радістю погоджуся.

Микита Тменов

Сергій Тригубець, головний тренер ФК «Галицька здоба»

– Незважаючи на прикру поразку у півфіналі, результатом (третє місце – авт.) залишилися задоволені. Сподобався наш матч у півфіналі проти «Володимирівки». Вважаю, що ця гра була достойна фіналу. При рахунку – 3:2 на нашу користь ми не використали чотири хороші нагоди аби відзначитися, за що суперник покарав нас у кінці гри, вдало розігравши більшість, а згодом і перемігши у серії пенальті.

Також читайте:   Ім'я Олег

Загалом турнір сподобався. Я вважаю, що у двох групах та й згодом у матчах плей-оф були дуже сильні команди і на цих змаганнях наші футзалісти і я, як тренер, отримали неоціненний досвід.

Сергій Тригубець

Роман Дацюк, гравець ФК «Володимирівка»

– Перш за все хочу подякувати організаторам за цей класний, високого рівня турнір і ще вдвічі приємніше стати його переможцем. За останній тиждень мені двічі випадала нагода зіграти проти ФК «Галицька здоба». Якщо порівнювати ці матчі, то градус матчу в Рівному був на порядок вищим. Все-таки, це змагання Другої ліги України.

Хоча, і на цьому турніру матч з «пекарями» теж сподобався.

Вдалося ж перемогти на турнірі завдяки злагодженості колективу. Наш тренер Сергій Піддубний зібрав хорошу команду, яка протягом усієї дистанції була одним цілим.

Роман Дацюк

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*