Що враховувати при покупці «жіночого» ноутбука? - Блог про Львів

Що враховувати при покупці «жіночого» ноутбука?

жіночий ноутбук

Час подарунків від Миколая, Санти Клауса прийшов! Кожен успішний сучасний чоловік, який змушений у грудні стати Миколаєм, рано чи пізно стикається з питанням: який ноутбук подарувати дівчині? Або який ноутбук купити дружині? І не знаходить відповіді навіть в безмежному Інтернеті … Тому що виробники не випускають якісь спеціальні моделі зі спеціальними процесорами, відеокартами та моніторами саме для жінок і це правильно, адже жінка (та й дівчина …) – це теж Людина!

Та все ж є якісь особливості в жіночій психології і постарайтеся їх врахувати при виборі ноутбука для своєї дівчини, дружини або дочки.

  1. Крім того, що ноутбук буде використовуватися за своїм прямим призначенням, головним чином для спілкування в Інтернеті, для пошуків фільмів, музики і для відстеження останніх трендів в світі моди у жіночого ноутбука є ще одне ДУЖЕ важливе призначення. Всі подруги побачивши його в перший раз повинні вигукнути ВАУ! і померти від заздрощів. Ну це звичайно ж в ідеалі, багатьох дівчат влаштують слова типу: “ах який гарненький!” або “ах який миленький (червоненький, рожевий, з метеликами) і т. д. Що це означає? Це означає, що ноутбук повинен бути або іміджевим, та таким, щоб і подруги про це знали … Або хоча б виглядав, як дорогий і престижний ноутбук, причому параметри цього ноутбука не так важливі, досвідчена жінка зуміє приховати їх, як уміє приховувати свій вік …
  2. Жінки все ж “слабка стать” … Звичайно переконати жінку, що вирішила чогось досягти, майже не можливо, але тягати важкий ноутбук їй теж не в радість. Якщо вона планує носити ноутбук з собою, навіть в машині, краще зупинити свій вибір на компактній моделі. (Знову ж подруги вигукнуть “який миленький!”)
  3. Жінки одягаються набагато нарядніше від чоловіків і віддають перевагу яскравим кольорам не тільки в предметах свого гардероба, але і в навколишніх речах і в аксесуарах. Тому так популярні у них ноутбуки червоного кольору. До речі, дівчата, майте на увазі, що відкрився Інтернет-магазин Vodafone shop і там є такі моделі. А так як скоро Миколая, і якщо напишете гарно листа, то може Ваш Миколай купить ноутбук acer або якийсь інший гарненький, і покладе вночі під подушку 🙂
  4. Жінки звикли підбирати до свого гардеробу відповідні аксесуари. Вони також спробують підібрати цікаві аксесуари до свого ноутбука. І вдало підібраний аксесуар, для ноутбука це: сумка, мишка, флешка, зовнішній жорсткий диск, вони можуть цінувати не менше, а іноді навіть більше, ніж сам ноутбук. Чоловікам це важко зрозуміти, але це дійсно так і чому б цим не скористатися?

Як зробити подарунок для дівчини більш індивідуальним?

Якщо ви вирішили витратити значну суму грошей, щоб подарувати своїй дівчині або дочці ноутбук, витратьте ще трохи вашого часу, щоб зробити цей подарунок більш індивідуальним.

Встановіть симпатичну романтичну заставку, запишіть її улюблену музику, поставте, наприклад захоплюючу програму підбору зачісок і завантажте туди її фотографію, все це не потребуватиме додаткових витрат, а зробить подарунок незабутнім!

Якщо Ви володієте фотошопом, то і самі можете зробити вітальну листівку.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*