Друга ліга України. «Галицька здоба» поступилася СК «Городенка» - Блог про Львів

Друга ліга України. «Галицька здоба» поступилася СК «Городенка»

Поразка у Городенці

Друга ліга України. «Галицька здоба» поступилася СК «Городенка».

Вчора, 26 січня, у групі 2 (західна зона) відбулися поєдинки четвертого туру в Другій лізі України.

В одному з них «Галицька здоба» зустрілася на виїзді з СК «Городенка». У першому колі змагань ці суперники вже зустрічалися між собою у Львові й тоді перемогу здобули гравці з Івано-Франківщини – 7:1.

То ж, підопічні Сергія Тригубця їхали на цю гру з однією метою взяти реванш, який би дозволив «пекарям» зберегти шанси на вихід з групи.

Розпочався поєдинок для нашої команди гірше не придумаєш. Фактично у першій атаці господарі відкрили рахунок. Це Ігор Кушецький вдало замкнув старання своїх партнерів на дальній штанзі – 1:0.

«Пекарям» нічого не залишалося робити як зняти воротаря й випустити п’ятого польового гравця. Роль воротаря-ганяли виконував Данило Сивак. Завдяки цій тактиці «Галицька здоба» зуміла «закрити» суперника на своїй половині майданчика. Щоправда, відверто кажучи, особливих то моментів «пекарі» теж не створювали.

А потім відбувся гол. Тривала 10-а хвилина гри, коли наша команда заробила штрафний, який вдало реалізував Микола Матляк – 1:1.

Нічия й команда довелося все розпочинати спочатку.

Минає ще три хвилини й «червоно-жовті» заробляють необов’язкове пенальті у свої ворота. Станіслав Паньків не схибив – 2:1.

Ще через хвилину гравці «Городенки» знову відзначилися. Грубою помилкою захисту «Галицької здоби» скористався Андрій Сімка – 3:1.

До завершення першої половини зустрічі все-таки ближчими до голу були господарі паркету. Двічі Ігор Кушецький небезпечно пробивав, але воротар нашої команди Антон Денчук був на висоті.

Початок другої половини зустрічі ознаменувався швидким голом від Святослава Гірного, який здійснив слаломний прохід і, тим самим, змусив капітулювати воротаря СК «Городенки» Олега Орищука – 3:2.

Також читайте:   «Кубок Золота Осінь 2019». «Галицька здоба» вийшла у півфінал

Здавалося наша команда зуміє зачепитися у цій грі за результат, але знову ж таки помилка у захисті не дозволила це зробити «пекарям».

Назар Данів робить рахунок – 4:2. Тут же Богдану Стефанківу вдається знову скоротити відставання у рахунку до мінімуму. Але, і це ще було не все.

Вже через дві хвилини після забитого «пекарями» голу, «Галицька здоба» знову отримала гол у свої ворота. Станіслав Паньків реалізував шестиметровий штрафний удар без проблем – 4:3.

Як виявиться згодом, саме цей епізод, а згодом і вилучення Миколи Матляка стали вирішальними у цій грі.

Гравці СК «Городенка» спершу вдало розіграли більшість, а потім ще й покарали наших гравців за помилки у грі з п’ятим польовим гравцем.

Єдиною втіхою для «Галицької здоби» стало те, що Олег Галянт зумів підсолодити гіркоту поразки.

4:7 – четверта поспіль поразка нашої команди й втрата навіть теоретичних шансів на вихід у плей-оф.

СК «Городенка» – ФК «Галицька здоба» – 7:4 (3:1)

СК «Городенка»: Орищук, Шинкарук, Григорів, Данів, Москалик, Паньків, Кушецький, Сімка, Білик, Блащук, Валовський, Бойків

ФК «Галицька здоба»: Денчук, Гірний, Стефанків, Сивак, Галянт, Тригубець, Матляк

Голи: Кушецький, 3, Паньків, 13, 33, Сімка, 14, Данів, 27, 39, Москалик, 35 – Матляк, 10, Гірний, 21, Стефанків, 31, Галянт, 38,

Попередження: Тригубець, 13, Матляк, 15, Гірний, 33,

Вилучення: Матляк, 35 (друге попередження)

Кращі гравці за версією прес-служби: Назар Данів – Микола Матляк

P.S. Подяка СК «Городенка» за класно організований поєдинок.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*