Про один із найкращих матчів у сезоні, свята на Галицькій здобі та запрошення у хор - Блог про Львів

Про один із найкращих матчів у сезоні, свята на Галицькій здобі та запрошення у хор

Ватра

Після паузи у декілька днів повертається на блог ваш покірний автор. Повертається не просто так, а щоб порадувати читачів новими публікаціями.

І перше про що будемо сьогодні говорити, так це на тему філософії. Подій у житті Воробуса було чимало, то ж про декілька з них розповім.

Футзал

Продовжую виступати за різноманітні команди й найцікавіше, що майже у всіх цих команд найвищі завдання.

Кілька днів тому ми провели дуже важливі матчі в «Gold Business League» та обласному чемпіонаті Львівщини з футзалу.

Спершу про «ASG-WOLF». На даний момент наша команда є лідером чемпіонату і якщо ми хочемо боротися за чемпіонство, то потрібно брати свої очки. Ось у матчі проти явного аутсайдера першості «Плази» здавалося три бали мали би взяти легко. Проте, не тут то було.

Почали гру невдало, по ходу матчу «горіли» – 2:5 – 5:7, але зібралися й на морально-вольових зуміли здобути важливе перемогу – 8:7.

Особисто я своєю грою залишився незадоволеним. У першому таймі довгий час не міг зрозуміти що зі мною відбувається. Схоже що далася взнаки моя «стара» хвороба над якою треба працювати, бо це не діло.

«Benteler»

Чемпіонат «Gold Business League» цієї зими дуже цікавий. На початку чемпіонату «сині» втратили очки й тепер робимо все можливе аби не випасти із боротьби за чемпіонство. Тому, поєдинок проти поточного лідера першості «Вугільника» був вкрай важливим для команди. Ще за день до гри було відомо, що я вийду в старті. Готувався до матчу дуже серйозно й хотів у першу чергу довести собі, що я ще щось вартую у сучасному футзалі. Якщо би зіграв погано, то, мабуть, би завершив. А так провів один із найкращих матчів у сезоні й вже зараз поставив собі нову ціль на найближчі три місяці. Побачимо як мені вдасться її втілити в життя. Добре, що головний тренер та президент клубу у мене повірили.

Також читайте:   Як я співав на горі Ай-Петрі

Ну, і ще варто сказати, що списувати «Benteler» із боротьби за чемпіонство зарано.

Свято Старого Нового року на компанії «Галицька здоба»

Люблю я ці всі забави й поточний рік виключенням не став. Знову було багато забав, куліш, коза, ватра, багато дівчат, колядки, призи й навіть вертеп. Приємно було почути в кінці свята від хору слова, що колядую непогано й отримав запрошення приходити у хор однієї із популярних церков нашого міста.

Нові подорожі

Подорожувати не припиняю й вже в кінці нового тижня на мене очікує так званий виїзд «галопом по Європі». Цікаво як я з цим всім справлюся, але думаю буде все добре.

Амбіції такі, що хочеться бути усюди.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*