Про вдалий початок спортивного року, пампухи та бажання провести хокейний матч - Блог про Львів

Про вдалий початок спортивного року, пампухи та бажання провести хокейний матч

Новий спортивний рік

Черговий день розпочався, а це означає, що ваш покірний має трохи вільного часу аби порадувати читачів новими публікаціями.

І зараз в рух піде філософія. Люблю інколи подискутувати на цікаві теми.

Про що думаю на цей раз?

У першу чергу вчора автор цих рядків після трьохтижневої паузи відновив свою участь у футзальних змаганнях. Якщо бути відвертим, то поєдинку з лідером Першої ліги обласного чемпіонату ФК «Мостиська 2» побоювався.

Чому так? Зараз свята й багато хто з футзалістів більше святкує чим тренується. Ваш автор не є виключенням. На протязі трьох тижнів через різного роду причини я практично не тренувався, тому були побоювання за фізичну форму. Проте, як показала гра, побоювання залишилися побоюваннями із свистком, який сповістив про початок гри.

Незважаючи на те, що «ASG-WOLF» першим пропустив, у подальшому наші футзалісти зуміли продемонструвати ту гру, яку дійсно ми можемо показувати й здобули класну перемогу над одним із головних суперників у боротьбі за нагороди. Як наслідок, перше коло наша команда завершила із 9-а балами в активі на потенційному першому місці.

Щодо своєї гри, то на диво зіграв спокійно, впевнено й вже не було такої бездарності як у поєдинку проти «Журфаку». Маю надію, що буду додавати від гри до гри. Традиційно, після Нового року Ігор Воробус грає значно краще чим до.

Також читайте:   Коли розпочнеться сезон грибів

Йдемо далі.

Свята.

Вони, як не крути, а вибивають з життєвого ритму. Їсти, їсти та ще раз їсти. Та скільки можна. Половина людей вже такі грубі, що й ходити не можуть. Дійсно що хочеться цих свят, так це наколядуватися і пробувати щось робити самому. Для прикладу, сьогодні пробував пекти пампухи. Що з цього вийшло? Очікуйте у найближчих постах на цьому ресурсі.

Туризм

Щось вже я скучив за поїздками. Тому, вже незабаром буду їздити знову. Відкрию маленький секрет. У кінці січня, якщо буде все добре, то відвідаю цікаве місто на Закарпатті, але це лише у планах.

Ну, якщо зайшла за це мова. Хочу організувати хокейний поєдинок друзів Воробуса та Сергія Тригубця. Чи вдасться мені це зробити покаже час, але такий задум є. Принаймні шайбу і клюшку я вже маю. Ну, і само собою місце проведення матчів також.

Дочекайтеся.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*