Як “Енергія” та “Ураган” у футзал грали (відео) - Блог про Львів

Як “Енергія” та “Ураган” у футзал грали (відео)

Поразка - 1:3

Вчора, 23 січня, у палаці спорту «Галичина» продовжилися змагання в Екстра-лізі України з футзалу. Зокрема, в одному з поєдинків 14-ого туру зустрілися львівська «Енергія» та івано-франківський «Ураган».

«Енергетичне» дербі завжди викликає ажіотаж серед любителів гри «5 на 5». Даний двобій виключенням не став.

Та, про все, по-порядку.

Час початку гри

Зазвичай поєдинки за участю ФК «Енергія» розпочинаються о 13 годині дня. Цього разу було змінено дату гри (початок о 18:15) й варто сказати, що ці зміни себе виправдали. Давненько я не бачив аби на футзальних матчах був аншлаг. А він фактично був.

Про тему вболівання інша розмова. Люди просто сидять, нема вже таких фан-клубів які були колись. Але, це, мабуть, теперішні реалії футзалу.

«Енергетичне» дербі

Яке б місце не посідали команди в турнірній таблиці, поєдинки між цими колективами завжди проходять у безкомпромісній боротьбі. Даний матч тому підтвердження. «Ураган» у цьому сезоні веде боротьбу за чемпіонство. «Енергія» ж намагається потрапити когорту шести, які й будуть грати у другій частині чемпіонату.

Гра ФК «Енергія»

У вчорашньому поєдинку ми побачили справжню «Енергію». Хлопці билися на кожному клаптику майданчику й цілком заслужено здобули позитивний результат. Так, підопічні Валерія Легчанова не перемогли, але й не дали це зробити супернику. Хоча, моменти вирвати перемогу були як в однієї, так і іншої команди.

Також читайте:   Футзал. Третя ліга. “Сокіл” проти “Розслаблених”

Гра НФК «Ураган»

Якщо бути відвертим, то очікував від франківців більшого. Перед грою навіть посперечався з колегою на символічний приз що виграє якраз «Ураган». На рівні зіграв Володимир Кардаш, сподобалася четвірка де грає Андрій Федюк. Проте, зі сторони складалося таке враження, що «Урагану» не вистачало свіжості.

Також дивно мені бачити, що гріють лаву запасних добре відомі львівським фанам Тарас Кузь та Віталій Радевич. Як на мене, ці гравці повинні грати, а не сидіти на лаві запасних. Але, є тренер, який все вирішує. Саме так колись казав вже екс-коуч «Продексіма» Хаві Родрігес.

Інтрига у чемпіонаті

Франківці і далі ведуть боротьбу за чемпіонство. Відрив від лідера херсонського «Продексіма» виріс до 8 балів (за втраченими очками), але це ще не катастрофічно. «Енергія» ж завдяки нічиї увірвалася в топ-шістку. Проте, розслаблятися не варто, адже «Сокіл» відстає лише на один бал.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*