Гранд ліга Львівщини. ФК «Галицька здоба» здобула четверту перемогу в чемпіонаті - Блог про Львів

Гранд ліга Львівщини. ФК «Галицька здоба» здобула четверту перемогу в чемпіонаті

Олександр Махинька

Вчора, 2 лютого, у спортивному залі «Галичина» продовжилися змагання у Гранд лізі Львівщини. Зокрема, свій восьмий поєдинок у турнірі зіграла «Галицька здоба».

Суперником підопічних Сергія Тригубця виступила команда «DevPlanet».

Одразу ж варто зазначити, що більшість гравців нашої команди грали на фоні втоми, адже кількома годинами раніше зіграли у вирішальному поєдинку Даймонд ліги «Карпати 2020» й вийшли на гру фактично «із коліс автобуса».

Тому, прогнозовано краще цей двобій розпочав суперник. У дебюті гри могли забивати Сергій Фролов та Олег Савін, але воротар «Галицької здоби» був на висоті.

Відсидівшись в обороні, «червоно-жовті» теж огризнулися. Стовідсотковий момент забити мав Богдан Стефанків, але не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із воротарем «DevPlanet».

За мить вже міг забивати Олег Панасюк, але на цей раз суперника врятувала стійка.

Не забиваєш ти, заб’ють тобі.

Тривала сьома хвилина гри, коли здається простий удар від Володимира Михалюньо завершився голом. Як у цьому епізоді не зумів відбити «шкіряного» Антон Денчук відомо лише йому.

Здається «Галицька здоба» мала увімкнутися й кинути всі сили в атаку, але цього не було. Навпаки, подвоїти рахунок могли гравці суперника Юрій Ленько та той же Сергій Фролов, але «кіпер» нашої команди більше не помилявся.

Впевнена гра 12-ого номера згодом передалася й гравцям, адже ще до відпочинку Богдан Стефанків рахунок у матчі зрівняв, а на початку другої п’ятнадцятихвилинки виступив асистентом, коли забивав граючий тренер «пекарів».

Минає ще три хвилин й вже класними індивідуальними діями відзначається Олег Панасюк, який прокинув «шкіряного» повз гравця «DevPlanet», пройшов і зряче віддав на дальню штангу, де тут як тут був капітан «пекарів» Олександр Махинька – 3:1.

Також читайте:   Перспективна молодь з високими сподіваннями. U-17. Перша ліга. Частина перша

На досягнутому підопічні Сергія Тригубця не стали зупинятися й на 22-й хвилині забили четвертий гол. Класний розіграш ауту завершився не менше ефектним голом не старіючого 11-ого номера нашої команди.

Після голу на паркеті «Галичини» розпочався відкритий футзал. Зокрема, після ударів Ярослава та Володимира Михалюньо двічі за «червоно-жовтих» зіграла стійка, а потім ще й клас гри у воротах демонструє Антон Денчук.

Мабуть, один із кращих таймів нашої команди у новому сезоні.

«DevPlanet» знімає воротаря й намагається врятуватися при грі саме з цією тактикою, але натомість отримує голи у свої ворота. Їх авторами стали: Олег Панасюк та Богдан Стефанків.

В останні хвилини гри команди ще встигли обмінятися голами (Микола Матляк та Олег Савін стали їх авторами), але на підсумковий результат гри це не вплинуло.

7:2 – впевнена перемога «Галицької здоби», яка після цієї звитяги вийшла на третє місце в
змаганнях Гранд ліги Львівщини.

ФК «Галицька здоба» – «DevPlanet» – 7:2 (2:1)

ФК «Галицька здоба»: Денчук, Жук, Панасюк, Богданов, Стефанків, Матляк, Тригубець, Махинька, Сивак, Галянт

«DevPlanet»: Боднар, Рибянов, Я. Михалюньо, В. Михалюньо, Вишиваний, Савін, Караван, Фролов, Ленько

Голи: Стефанків, 12, 26, Тригубець, 17, 22, Махинька, 20, Панасюк, 23, Матляк, 30 – В. Михалюньо, 7, Савін, 30

Попередження: Матляк, 23

Кращий гравець за версією пресслужби у складі «пекарів» – Богдан Стефанків.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*