Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» зазнала другої поразки в сезоні

Програємо NG Metal

Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» зазнала другої поразки в сезоні.

Вчора, 16 лютого, у палаці спорту «Галичина» відбувся 13-й тур зимового чемпіонату Гранд ліги Львівщини. «Галицька здоба» в цей ігровий день зустрілася з конкурентом за медалі цьогорічної першості «NG Metal».

У першому колі змагань суперники розписали мирову – 1:1, то ж у звітному матчі боротьба очікувалася ще та.

В принципі згодом так і сталося.

Розпочали команди поєдинок, обмінявшись небезпечними моментами. У «пекарів» міг забивати Богдан Стефанків, у «металістів» – Назар Цюпка.

Ближче до середини першої половини гри перевага в грі «Галицької здоби» стала відчутнішою. Протягом п’яти хвилини, як мінімум тричі, наша команда могла забивати, але на заваді ударам Святослава Гірного, Миколи Богданова та ще одного Богдана Стефанківа ставав кращий гравець матчу в складі «NG Metal» Назар Русецький, який провів чудовий матч.

Витерпівши навалу «пекарів», команда Андрія Каніцького провела зрячу контратаку, яку вдало завершив граючий тренер «металістів» Василь Денис – 0:1.

А під кінець першої половини гри рахунок «NG Metal» рахунок у матчі подвоїв. «Металісти» заробили аут, взяли тайм-аут після чого класний розіграш стандарту завершився другим голом у наші ворота. Цікаво, що його автором став також Василь Денис.

Також читайте:   Тарас Михайлишин: "Впевнений що в команди Нові Імена буде завдання попасти в трійку призерів"

Не шукайте логіки у футзалі.

Із початком другої половини зустрічі малюнок гри на майданчику не змінився. Підопічні Сергія Тригубця робили спроби відігратися, суперник ж грав від захисту, очікуючи на помилку «червоно-жовтих» в обороні. Таки дочекалися, коли на 9-й хвилині другого тайму підловив «пекарів» за огрішність у захисті власних володінь Назар Цюпка.

Згодом він, як і його колега по команді Василь Денис, оформить дубль, але вже відбудеться ближче до завершення гри.

А до цього наша команда намагалася врятувати гру, випускала п’ятого польового гравця, не використала ряд моментів, забила гол (відзначився ударом головою Сергій Тригубець), але цих зусиль було мало.

Гравці «NG Metal» були в цей день неділі кращими й здобули перемогу – 4:1. До речі, ця звитяга «металістів» стала прем’єрною в історії протистоянь цих команд.

“NG Metal” – ФК “Галицька здоба” – 4:1 (2:0)

“MG Metal”: Русецький, Калуцький, Кіндратів, Кольцун, Маринюк, Тарасович, Хавер, Цюпка, Чеботарь, Чеботарьов

ФК “Галицька здоба”: Денчук, Шуптар, Богданов, Стефанків, Тригубець, Гірний, Махинька, Горбей, Сивак, Єлфімов

Голи: Денис, 12, 15, Цюпка, 24, 27 – Тригубець, 26

Попередження: Тригубець, 13, Єлфімов, 23

Кращі гравці за версією пресслужби: Назар Русецький – Сергій Тригубець.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*