Про поразку “Benteler”, скандали на лижному курорті та коронавірус

Воробус і філософія

Черговий день настав, а це означає, що пора наших читачів порадувати новими публікаціями.

Давно я нічого не писав на тему філософії. Тому, вже зараз треба заповнити цю прогалину. Чи як її ще назвати.

Про що думаю на цей раз?

Футзал

Вчора, 17 лютого, команда, за яку віднедавна виступає Ігор Воробус «Benteler» провела черговий поєдинок у рамках «Gold Business League». Суперником нашої команди були «адвокати» з колективу «AdvocaTeam». У першому колі ми поступилися цьому супернику – 1:2, то ж була велика надія взяти реванш.

Сказати, що ми до цього матчу не готувалися – це нічого не сказати. Налаштування було бойове, та й, зрештою, все по ходу гри складалося як треба: вели у рахунку – 2:0, мені теж йшла гра, але під кінець другого тайму незрозуміло що відбулося й, у підсумку, програли – 3:4. Десь доля вини у цій поразці є й моя, адже, особливо четвертий гол я мав відбити. Тому, розстроївся. Не пригадую коли востаннє я так паршиво почувався.

Знову на велосипеді

У зв’язку з тим, що надворі істотно потепліло автор цих рядків не став довго думати, а поліз у гараж і витягнув з нього двохколісного. Не люблю я ці громадські транспорти. А тут сядеш на велосипеді за декілька хвилин ти вже на роботі. Та й після неї можна покататися як слід. Головне аби було бажання їздити.

Також читайте:   Політ метелика або цей дивний світ людей

Тому, не встиг я завершити сезон 2019 року, як почав новий – 2020-й.

Покатульки на лижах

Ще одна тема про яку найближчим часом буду говорити і писати багато – лижі. Хотіли з друзями поїхати у Славське, а так вийшло що опинилися в Буковелі. На цьому курорті теж приколів не бракувало: проблеми на прокаті, неадеквати, нова система видачі спорядження, черги на підйомниках. Одним словом, буде про що поговорити.

Коронавірус

Думаю що ця тема зараз цікавить всіх. У Китаї лютує цей вірус і вже є випадки що він почав розповсюджуватися в інших частинах світу.

Чого очікувати у майбутньому? Чесно? Навіть не знаю що сказати. Молимося до Бога аби він допоміг побороти цю недугу. Якщо люд почне хворіти масово, то буде кепсько.

Фейки

Інколи як дивлюся на людей, то дивуюся. Для них новини у фейсбуці – це джерело інформації. Люди, та ви б колись перевірили з якихось сайтів ці новини, чи правдиві вони.

А то читають будь-що і ще й розповсюджують згодом ці новини на просторах Інтернету.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*