Villeroy & Boch – простота і витонченість посуду водночас

Villeroy & Boch

У повсякденних трапезах і на свята, кожна людина хоче, щоб на її столі красувалися апетитні страви в гарному посуді. Сьогодні для споживачів представлено багато найрізноманітніших варіантів посуду від відомих виробників. Однак, як вибрати не тільки чудове по дизайну кухонне начиння, але і за якістю?

Villeroy & Boch вважається «звичною» маркою посуду для середньої або трохи з достатком трохи вищого середнього сім’ї. Гарною, а й гідної за цінами. Запевняю Вас, є ще дорожче. Villeroy – це дуже домашній посуд, який можна і потрібно використовувати кожен день, а не залишати тільки на особливий випадок.

Витонченість Villeroy видно не озброєним оком, і зараз дизайнери цієї марки підносять щороку нові рішення. З витонченістю вони пропонують поєднувати новітні форми, які не зовсім типові європейській культурі. Але я в повному захваті від самого простої порцеляни і від найпростішої форми чашок, носиків чайників і ручок, найпростіших форм тарілок і столових приладів. Потримавши один раз навіть найпростішу чашку Villeroy ви зрозумієте, про що я!

Історія самої компанії Villeroy & Boch (Віллеруа і Бох) почалася в 1748 році на північному сході Франції біля кордонів з Бельгією, Люксембургом і Німеччиною, в містечку Оден-ля-Тихіше в Лотарингії. Головним конкурентом Франсуа Боха став Ніколас Віллеруа (Віллерой), який з 1791 року займався створенням фаянсового посуду і предметів для сервіровки столу. Його продукція була не менше затребуваною і за якістю, нічим не поступалася. У підсумку, в 1836 році замість продовження боротьби «батьки-засновники» вирішили об’єднати зусилля, а також одружити своїх дітей.

Особливості посуду Villeroy & Boch

Столовий посуд Villeroy & Boch відрізняється безліччю особливостей, які впливають на його затребуваність і актуальність донині. Головними відмінними рисами є унікальний дизайн і висока якість виробничих матеріалів.

Крім того, виробники пропонують покупцям товари різних цінових сегментів – від преміум класу до бюджетних. Брендовими чайними сервізами і столовими приборами прикрашають святкові столи в усіх куточках світу. Ось, що означає якість і турбота про споживача!

Villeroy & Boch

Переваги і недоліки

Villeroy & Boch нерідко зустрічається в елітних закладах громадського харчування – кафе і ресторанах. Чому власники закладів громадського харчування вибирають саме цt кухонне начиння? Відповідь проста: вибір залежить від характерних достоїнств побутової продукції.

  • Купуючи набір посуду від даного виробника є можливість заощадити непогану грошову суму.
  • Стійкість до механічних пошкоджень.
  • Довгий термін експлуатації.
  • Незмінність дизайну і конструкції під впливом води і чистячих засобів.

Мінусом посуду на форумах часто називають його вартість. В асортименті виробника безліч бюджетних моделей, проте компанія орієнтована на виробництво предметів з дорогої сировини. А це означає, що і їх вартість не з дешевих. Та водночас якісний посуд послужить Вам довше.

Види посуду від Villeroy & Boch

Асортимент посуду Villeroy & Boch дуже широкий, незважаючи на те, що фірма займається виробництвом не тільки кухонних конструкцій, але і сантехнічних. Що пропонує компанія споживачам з товарів для кухні?

  • Келихи для алкогольних напоїв. Незалежно від того, що будуть в них наливати, вони відрізняються один від одного не тільки формою, а й дизайном. Крім того, фірма пропонує глечики і графини для алкоголю. А також відра для охолодження напоїв.
  • Столові прибори для відпочинку на природі. Ця категорія рясніє різноманітними вилками, ножами, лопатками і підставками під тари.
  • Дитячий асортимент. Дана група посуду включає в себе ті ж вироби, тільки в зменшеному розмірі. Деякі моделі виконані з пластика
  • Предмети для випічки. Сюди входять качалки і різноманітні форми для пирогів, кексів та інших ласощів.
  • Для чайної церемонії виробник створив масу моделей дизайнерських заварників, чайників і чашок, що відрізняються оригінальною технікою виконання.
  • Для сервірування столу фірма пропонує хлібниці і тарілки різних форм і розмірів з порцеляни.

Villeroy & Boch

Я перерахувала основні категорії товарів, які виготовляються і реалізуються фірмою. Крім вище наведених груп продукції, компанія щомісяця випускає нові лінійки, оснащені яскравим зовнішнім виглядом і неперевершеною функціональністю. А придбати посуд Villeroy & Boch можна в Інтернет-магазині «Імперія сантехніки», великих гіпермаркетах та спеціалізованих магазинах посуду.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*