Блог Воробуса відтепер у TELEGRAM - Блог про Львів

Блог Воробуса відтепер у TELEGRAM

Телеграм Воробуса

Сьогодні надворі 31 березня, останній день першого весняного місяця. Видався він для України, як і для решти світу невдалим, адже у зв’язку з пандемією коронавірусу майже всі країни світу обмежили своїх мешканців на карантин.

Уявіть собі, ось так гуляли, розважалися, працювали, а в один прекрасний момент нас взяли й обмежили. Дай Бог аби все було гаразд і ми потерпіли нехай три місяці ніж будемо лежати все життя.

Саме у сьогоднішніх постах спробую менше говорити за коронавірус, а поговоримо на інші теми.

Світові технології різко крокують далі, розвиваються. Ще кілька років тому не міг собі навіть уявити, що буду залежати від багатьох із них. Хоча, чом залежати? Якщо мені зручно чимось користуватися, то чому б і ні?

Такою зручною соціальною мережею став для мене телеграм. Я вже й колись його ставив собі на телефон, але через брак інформації й відсутність зворотного контакту від людей, я його просто-напросто видаляв.

Потім поставив знову, побачив, що багато сайтів ставить на нього кнопочку аби людям приходили сповіщення про новини чи інші події, які там відбуваються.

Вирішив і собі таке зробити, щоправда у тестовому режимі. Кидав статті з блогу вибірково і, таким чином, перевіряв чи дійсно людям цікаво читати мій ресурс.

Також читайте:   Додаток "Реставратор" В Контакте

Коли оголосили період карантину, то сам підписався на безліч ресурсів. Переважно на такі, де пишуть офіційну інформацію. Дуже класно отримувати сповіщення про новини саме тоді, коли вони лише з’явилися у світі.

Саме тому, сьогодні, в останній день березня офіційно анонсую запуск офіційної сторінки блогу Воробуса у телеграмі. Відтепер там також будуть з’являтися лінки на публікації від мене або ж інших авторів, які час від часу дописують тут.

Підписатися на блог Воробуса у телеграмі можна наступним сином:

1. За допомогою прямого посилання – t.me/vorobus.

Ви просто натискаєте на нього, View in Telegram і внизу є кнопочка JOIN або ж приєднатися. Саме таким чином, ви долучитеся до величезної аудиторії людей, які читають наш ресурс.

2. Безпосередньо на сайті. Заходите на головну сторінку, і праворуч вверху буде кнопочка телеграму. Коли її натиснете, то автоматично потрапите на сторінку блогу в цій соціальній мережі.

3. Завдяки мені.

Не можете зробити це самі, то напишіть у приватні повідомлення і я вас додам завдяки номеру телефону або іншим методом.

Читаємо Воробуса разом!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G. 31.03.2020 пише:

    О КУРВА! То Горобус мені тепер буде пікати кожного дня в телеграмі 🙁
    Зате тепер я буду знати як живуть міста під карантину, як зіграла “Галицька здоба”, як Гороб під час карантину їздить містом на свому “Горобусипеді”, і чергове інтерв’ю з шановним паном Солдатенком 🙂 🙂 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*