Карантин в Україні. Ситуація в Сумах - Блог про Львів

Карантин в Україні. Ситуація в Сумах

Суми вчора

Коронавірус нікуди не відступив, навпаки кількість заражених в Україні зростає.

Саме завдяки репортажам з різних міст нашої країни ми хочемо донести людям, що таки треба сидіти вдома. Важко, скучно, хочеться повернутися до нормального життя, але поки не можна. Треба терпіти.

Коронавірус у Сумах

На черзі Суми. Про ситуацію в цьому місті розповів Сергій.

Спершу хотілося б відзначити той факт, що все що тут буде написано нижче – мої особисті спостереження, моя думка і погляд на ситуацію.

В принципі цю позицію поділяють і мої близькі, родичі. Як нам здається, до нас починає “доходити” той факт, що жарти давно вже закінчилися і біда не десь там в Китаї, Ірані або Італії, а конкретно в нашій країні, в наших містах і на наших вулицях!

Що стосується мого рідного міста, то ситуація в Сумах наступна …

Чимось схожа вона до попередніх міст, з яких були репортажі.

Людей на вулицях помітно поменшало. У більшості вони ходять в масках, не дивлячись на те, що в продажу їх немає, як і антисептиків! (намагалися на днях з дружиною закупити необхідні товари, маски, антисептики і так далі. Обійшли практично всі аптеки, але безуспішно. Їх або вже розібрали, або давно вже не завозили подібного роду товари).

Я так розумію люди шиють маски в основному самі. Щодо антисептика, то зробили його самостійно з тих запасів які були вдома: спирт + гліцерин + ялицеве масло.

У магазинах дефіциту товарів немає. Ейфорія від закупівлі гречки, туалетного паперу й інших “дуже важливих стратегічних товарів” вже пройшла.

На дитячих майданчиках поменшало матусь з дітками, з кожним днем місто порожніє і це дуже правильно.

Хоча, все це дуже умовно і залежить від свідомості конкретної людини.

Транспорт курсує з обмеженнями за кількістю людей до 10 чоловік. Водії свідомо контролюють цей процес .

Наскільки мені відомо мерія міста запровадила нові маршрути пересування транспорту в зв’язку з цією проблемою.

Суми

У магазинах і аптеках намагаються дотримуватися обмеження за кількістю людей, які одночасно знаходяться у приміщенні.

За інформацією моїх знайомих Служба Божа в храмі, куди я раніше ходив по неділях і по Святах проходила у дворі, де парафіяни намагалися перебувати на безпечній відстані один від одного. Їх кількість помітно зменшилася.

Через цей пост хотілося б також звернутися до керівників не стратегічних галузей і підприємств , а саме подумати про здоров’я своїх підлеглих, співробітників, здоров’я близьких і за нагоди відправити їх на карантин У моєму розумінні здоров’я – важливіше будь-яких грошей.

На завершення, хочу побажати нам усім міцного здоров’я, позитивних думок.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*