Коронавірус наступає? - Блог про Львів

Коронавірус наступає?

Коронавірус в Україні

Ігор Воробус знову з вами, карантин дістався й до мене. Тому, єдине, що зараз залишається мені, так це спілкуватися з нашими читачами через мережу інтернет. Коронавірус наступає й ледь не кожного дня влада держави й міста загалом приймає нові рішення.

Зокрема, сьогодні, 16 березня, стало відомо, що від завтрашнього дня у нашому з вами міста перестають працювати ринки, дрібні магазини й так далі. Також планують обмежити пересування транспорту.

Не дивуйтеся якщо в один прекрасний момент ваш населений пункт буде ізольований від громадськості. Особливо це стосується сіл до яких дістатися можна буде лише на власному транспорті.

Якщо чесно, то не знаю чим себе зайняти на карантині. Думки є різні: це і прибирання в хаті, й підготовка до свята Великодня, й висипання після недоспаних днів і ночей тощо. Час покаже. До речі, можливо навіть вдасться зіграти в улюблені ігри, які не грав роками. Принаймні така ідея є.

Жарти жартами, але ситуація з вірусом із Китаю не радує. Не радує у першу чергу через те, що люди по цілому світі гинуть й кожного дня число інфікованих лише зростає. Виняток становить Китай, пік захворюваності якого пішов на спад. Число заражених зменшується.

Також читайте:   Як це бути хворим або Воробус на лікарняному

У нас, так виглядає, все лише розпочинається. 5 офіційних випадків, один з яких летальний поки що в Україні. Хоча, щось мені так здається – це не повна статистика.

Знаєте як колись мені сказала хороша подруга-лікар, цитую: «Випадків мало тому, що багато хто не звертається до ескулапів. Така ж ситуація й з інфарктами». Тому, час покаже хто був правий, а хто ні. Дай Бог мені у цьому помилятися.

Звісно, тема коронавірусу зараз є головною темою у світі. Для прикладу, вже зараз мене цікавить що буде з економікою України, чи вистачить людям грошей аби вижити. Багато людей втратить роботу, а за щось та й треба жити.

Про все це ми будемо говорити кожного дня, як і про інші теми. Часу є безліч, а це мінімум три тижні.

Запасаймося терпінням, молимося аби епідемія відступила й надіємося на краще. Бережіть себе!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*