Коронавірус у Львові. На черзі зупинка транспорту

Зупинка транспорту

Черговий день настав, а це означає, що пора радувати наших читачів новими публікаціями.

Звичайно, радості мало, адже всі налякані пандемією під назвою – коронавірус. Клята зараза вчепилася людей і ніяк не відступить. За свої майже 33 роки не пригадую подібного. Так, були проблеми, коли спалахнув свинячий грип, але ж тоді ніхто не садив людей на карантин.

На даний момент в Україні офіційно зареєстровано 8 випадків коронавірусу. Ще 42 людини перевіряють.

У порівнянні з іншими країнами це мізер, але ж всі прекрасно розуміють що таке вірус і як він швидко може поширитися між людьми.

Що ми маємо на сьогоднішній день? Ринки, торговельні центри потрохи зачиняються, курс долара й на далі росте. Наш народ у паніці скуповує валюту адже не знає що очікувати далі.

Вже зараз у магазини більше трьох людей не впускають, в аптеку заходять по одній людині. Такі правила.

Завтра в Україні й у Львові, в тому числі, стане ще цікавіше адже припиняють роботу автобуси міжобласного сполучення і залізниця. Добратися навіть у найближчі села стане проблематично. Все це добре, але є багато людей, які саме таким чином добираються на роботу. Не всі ж пішли на карантин.

Також читайте:   Плануєте стати батьками - запишіться на консультацію найкращих репродуктологів Києва до "Медичного центру ІГР"

Уявіть собі на хвилиночку як буде тоді.

До речі, про транспорт сьогодення. Бачив їхав трамвай. Так ось, у ньому було не більше чотирьох пасажирів і то вони знаходилися на далекій відстані один від одного. Чує моє серце, що незабаром громадський транспорт теж перестане курсувати.

Принаймні в сусідньому Івано-Франківську вже про це подумують. Львів, думаю, не стане виключенням.

Довго мовчав за спортивні події. Їх сьогодні також призупинили. У слід за баскетболом і волейболом призупинені змагання й в вітчизняному футболі та футзалі. На який період? Невизначено. Поки не зникне загроза коронавірусу.

І ще одне, насамкінець. Як я і думав, 3 квітня може все не завершитися. Вже сьогодні міністр охорони здоров’я почав намікати, що карантин в Україні може бути продовжено.

Поки все. Ігор Воробус буде на пульсі подій і якщо буде все добре, то кожного дня інформуватиму наших читачів про ситуацію у Львові. До речі, цілком можливо що будуть репортажі з інших міст.

Тримаймося!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G. 17.03.2020 пише:

    Ринки, торговельні центри потрохи зачиняються (c) Горобе
    * Як я чув Шувар для прикладу поки навіть не збираються зачиняти. Головне шо сітка твоїх любимих магазинів “Чарка до Свята” буде також працювати 🙂

    Курс долара й на далі росте. Наш народ у паніці скуповує валюту адже не знає що очікувати далі. (с) Горобе
    * Через вірус чи через нафту? Сам багато скупив, чи в тебе усі девіденти вкладені у сітку магазинів, про яку я згадував трохи вище? 🙂

    Вже зараз у магазини більше трьох людей не впускають, в аптеку заходять по одній людині (с) Горобе
    * ПИЗ**ОЖ! Для прикладу та ж сама твоя улюблена сітка магазинів “Чарка до свята” 🙂

    Довго мовчав за спортивні події. Їх сьогодні також призупинили. (с) Горобе
    * Нічого страшного. Можна зайняти себе чимось інакшим… Для прикладу сітка магазинів “Чарка до Свята” допоможе тобі провести весело час з колегами чи насамоті 🙂

    Насамкінець хочу сказати що гроші за рекламу мені не платили, але я би не відмовився 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*