Неякісні товари під час карантину

Неякісні товари

Тема коронавірусу й далі у всіх на вустах. Люди сидять на карантині фактично в усьому світі. Україна й Львів, у тому числі не є виключенням.

На обід 29 березня у нашій державі зафіксовано 311 випадків зараження клятим вірусом. Серед них 8 випадків летальних.

Звичайно, ми залишаємося на пульсі подій , а поки що розповідь нашої читачки Арвеніти про те, як вона живе в умовах коронавірусу й карантину.

Я сьогодні зла і недобра. 🙁

Провітрюю кімнату вікнами навстіж, бо всередині стоїть брутально-стійкий аромат дешевої чоловічої туалетної води, якою я витирала покупки. Не хочу і не буду купувати антисептик за 200 грн. Тим більше, зараз з’явилась купа фальсифікату.

В аптеці мережі “Біомед” чоловіку продали маски, пошиті кимось вдома лівою рукою через праве коліно із непридатного для масок матеріалу. З такого самого в мене еко-сумка.

Ця, вибачте, вже нема слів нормальних, гидота стирчить на обличчі прямокутником, не прилягаючи зовсім з жодного боку. І коштує це лайно 20 грн. І проходить як “маска медична”.

Я б примусила з’їсти цю недомаску на моїх очах постачальника “Біомед”.

Скажете, треба було дивитися, що купляєш? Мабуть, наступного разу я й бахіли оглядатиму!

До речі, в жодній з аптек в центрі Львова масок не було (DS, “Подорожник”, “Аптека Доброго Дня”). А на дверях “Біомед” оголошення: “Маски, антисептики, рукавички є в наявності”. Антисептик, підозрюю, такої ж якості, як і маска. Дуже розчарована цією аптекою…

Вже завтра очікуйте на блозі Воробуса черговий репортаж із ще одного міста України. Як там зараз живуть люди, що кажуть на всесвітню пандемію і не лише. Вже незабаром… Дочекайтеся…

До речі, також пропонуємо взяти участь у голосуванні:

А ви дотримуєтеся карантину?





Подивитись результати голосування

Автор статті: Arwenita.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*