Шапка як модний аксесуар

Шапка як модний аксесуар

Всі ми знаємо мем «Мам, я поїла і в шапці». Хоча без жартів, неодмінний атрибут сучасної жінки в холодну пору, звичайно ж, шапка. Адже цей предмет гардеробу здатний не тільки зігріти, дозволяючи відчувати себе комфортно на вулиці, але і доповнити образ жінки роблячи її стильною і привабливою. Тому у сучасних модниць в гардеробі обов’язково зберігається по кілька шапок, для всіляких подій і на різну погоду.

В даний час ринок пропонує величезну кількість цих виробів. Тішить, що особливою популярністю і довірою у покупця користується продукція українського виробника. Компанія “VertexTM” виробляє і продає шапки оптом в Україні, без посередників, наймодніші і популярні шапки для жінок. В Інтернет-магазині цієї компанії представлений широкий вибір в’язаних жіночих, дитячих шапок різного типу. І асортимент постійно розширюється. Всі шапки виготовляються тільки з високоякісних матеріалів тому мають гарний, стильний і дуже привабливий вигляд. Багато дівчат в декреті займаються онлайн продажами і це хороший варіант купити шапки по дропшиппінгу.

То ж які шапки зараз модні?

Класичні в’язані шапки

Відомо, що класика не вийде з моди ніколи. Шапки класичної форми виглядають досить просто і скромно, проте в той же час неймовірно стильно і жіночно. Класика прекрасно вписується в гардероб, вона практична і зручна. Модні в’язані шапки відрізняються природними відтінками, натуральними матеріалами і мінімалізмом.
Найголовніша відмінність всіх шапок – це сама в’язка. Деякі дизайнери віддали перевагу масивній в’язці з товстих ниток, в той час як інші модельєри вибрали тоненький трикотаж. Контраст не вітається, допускається наявність двох кольорів на шапці, які максимально схожі один на одного.

Шапки-біні

Ця модель підходить дівчатам з витонченими рисами обличчя, загостреним підборіддям і довгою шиєю. Шапки-біні з тонкого трикотажу чудово виглядають із спортивним одягом, тому багато хто вважає біні спортивної шапкою.

Якщо одягнути дану модель з класичним пальто нейтрального кольору, вузькими джинсами і стильними снікерсами, то вийде ідеальний повсякденний «лук» в популярному стилі casual. У такому вбранні будь-яка дівчина буде виглядати дуже стильно і мило.

Також читайте:   Жіночий футбол окриляє

Також в моду увійшли біні, у яких відсутній верх. Такі шапки дозволяють робити високий хвіст і пропускати його через отвір шапки. Біні «без верху» зігріває голову і залишає укладку красивою.

Шапка як модний аксесуар

Шапки з помпонами

Можливо, хтось здивується, дізнавшись, що бабусині помпони в моді. Дизайнери, які представили публіці етно-стиль, не забули і про масивні шапки з грайливими помпонами. Шапка з помпоном виглядає дуже наївно, грайливо і по-дитячому яскраво.

Найцікавіше строкаті вироби з помпонами гарно виглядають з етнічним стилем одягу, однак можна поєднувати і з одягом в стилі casual. В даному випадку буде краще, якщо інший одяг буде в нейтральних тонах, а шапка буде яскравою плямою. Дана модель привертає увагу до обличчя і волосся, тому вони повинні бути в хорошому стані. Підходить шапка і дівчатам з великими рисами обличчя, оскільки вона робить їх набагато акуратнішими. Дизайнери пропонують кольорові, візерункові і однотонні головні убори. Деякі моделі мають кілька помпонів, у деяких додатково розташувалися «вушка», однак на самому піку популярності знаходиться шапка з одним величезним помпоном.

Оверсайз

Шапки оверсайз чудово доповнять простий наряд в стилі casual, а також будуть мати гарний вигляд з речами в стилі оверсайз. Стилісти рекомендують носити шапки з масивним взуттям та паркою.

Шапки-шоломи

Шапки-шоломи в дусі Середньовіччя створені для найсміливіших модниць. Ідеально підходять дівчатам з драматичною зовнішністю і виразними рисами обличчя. Модельєри прикрасили шапки-шоломи різнокольоровими каменями, пластиковими намистинами і склом. Найчастіше зустрічаються шапки середньої і великої в’язки. Одягнувши таку оригінальну шапку, дівчина відчує, що повернулася в часи Хрестових походів.

За матеріалами сайту https://vertex24.com.ua/.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G. 19.03.2020 пише:

    А гумові нацюцюрники компанія “VertexTM” часом не продає? 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*