Східниця – незабутній відпочинок, який зміцнює здоров’я

Східниця

Східниця є досить популярною курортною місцевістю, розташованою на Україні у Львівській області. На площі всього в 6,93 км² розташовуються прекрасні вілли Східниці, безліч готелів й лікувально-оздоровчий комплекс.

Східниця – курорт, ідеальний для тих, хто бажає відсторонитися від повсякденної суєти і зайнятися приємним дозвіллям. Також це чудова можливість поліпшити свій душевний і фізичний стан, адже на території курортної місцевості Ви знайдете безліч свердловин і джерел цілющої води, лісові масиви й річки.

Східниця: куди поселитись

Курортний комплекс має в своєму розпорядженні кілька варіантів для своїх гостей. В залежності від кількості людей, що приїхали, їх переваг й побажань, Вам будуть запропоновані:

  • Готелі – прекрасний варіант гірського відпочинку сім’єю. До числа кращих готелів Східниці відносять “Три сини та донька 5*”, “Три сини та донька 4*”, “Київська Русь” й “ДіАнна”. Курорт Східниця, ціни на послуги якого ви зможете дізнатися у менеджерів фірми “Карпати Круїз”, поєднує красу, затишок і гостинність.
  • Санаторії – оптимальний вибір для тих, хто любить поєднувати відпочинок і розваги. На території санаторних комплексів Ви зможете насолодитися СПА-послугами, відвідати косметолога, випробувати води з джерел і навіть сходити в похід. Лідерами визнані такі санаторії Східниці, як “Зелений Бір”, “Стожари” й “Смеричка”.
  • Вілли – відмінний варіант для приватного відпочинку в колі друзів. У всіх свої потреби і бажання, тому курорт Східниця пропонує кілька вілл, розташованих ближче до центру селища або до околиці. Вибравши останній варіант, у вас з’являється можливість відсторонитися від інших і активно відпочити в колі своєї компанії. Але не думайте, що проживаючи в віллі на околиці, ви не зможете насолоджуватися всім спектром послуг. На території приватних вілл також розташовані оздоровчі центри, басейни і СПА.

Східниця

Що отримують гості Східниці

Вибираючи курорт в Східниці, Ви отримуєте цілий комплекс послуг:

  • Якісне обслуговування. Персонал підібраний за певними критеріями, він компетентний у всіх питаннях, які можуть у Вас виникнути, і завжди радий допомогти.
  • Медичну підтримку. На території місцевості розташовано безліч обладнаних медичних пунктів. Кожен санаторій або готель має власний оздоровчий комплекс, в тому числі басейни, СПА-кабінети, маніпуляційні та діагностичні.
  • Доступ до цілющої води. Місцевість багата джерелами і бюветами. Вода з них ідеальна для людей із захворюваннями нирок, шлунка і жовчного міхура.
  • Культурний відпочинок – екскурсії в Музей Стоцького, Церква св. Петра і Павла та відвідування парку «Святого Пантелеймона Цілителя».
  • Активний відпочинок – прогулянки по лісу, збір ягід, поїздки на квадроциклах, посиденьки біля багаття, катання на лижах і сноубордах в зимовий час.

Відпочинок в Східниці: ціни

Будь-який бажаючий може відвідати курорт Східниця, незалежно від свого фінансового стану. Ціни на відпочинок залежать від багатьох чинників, серед яких:

  • Категорія готелю. П’ятизіркові готелі пропонують своїм гостям максимально комфортні умови, в тому числі наявність декількох басейнів, саун та ігрових майданчиків для дітей. Проживання в таких місцях вийде дорожче, ніж в міні-готелях.
  • Категорія номеру. Найдорожчими будуть номери з кондиціонерами, побутовою технікою, ортопедичними ліжками та іншими зручностями.
  • Обраний пакет послуг. Ви можете замовити додаткове харчування або іншу послугу.
  • Кількість проживаючих. В обраному номері Ви можете оселитися один, парою або цілою родиною.
  • Сезон: звичайний, середній, високий.

Який би із запропонованих варіантів Ви не обрали, відпочинок буде незабутній. Ви будете сп’янені чистотою гірського повітря і вражені красою видів.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Дарья 05.06.2020 пише:

    Это потрясающий отдых, со свежим воздухом, прекрасными пейзажами, очень комфортно и уютно, отдыхали семьей, все получили необходимое для себя оздоровление, количество процедур огромное, приветливый и профессиональный персонал, радует индивидуальный подход, вкусное питание, как дома, в следующем году приедем обязательно еще.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*