В умовах карантину - Блог про Львів

В умовах карантину

Коронавірус

Як не крути, а тема коронавірусу зараз у топ. Тому, не дивуйтеся, що Ігор Воробус також про неї говоритиме й багато. Довго мовчав, але після введення карантину майже у цілому світі, також висловлю свою думку.

І перше про що будемо говорити так це про карантин у нашому з вами місті. Як його переносить Львів?

– Молодь, яка сидить вдома;

Так, те, що діти пішли на канікули – це добре, але ж їхні батьки то працюють. У міфи про дистанційне навчання не вірю, адже колись також вчився у школі й знаю що робить молодь на дострокових канікулах, а це: гульки з пациками біля будинку, розпивання пива, енергетиків й інша дурістіка.

Тому, не знаю чи правильно те, що всіх відправили на карантин. Хоча, з іншого боку, якщо є наказ, то треба дотримуватися.

– Пусті вулиці;

Як сказав один мій хороший приятель, цитую: «так би завжди було у нашому місті». Реально, людей поменшало, транспортних засобів також. Тому, навіть у час-пік вже немає такої кількоcті заторів як ще тиждень тому.

– Супермаркети і продукти першої необхідності;

Попит є і то великий на гречку, макарони, борошно, консерви. Люди у нас дуже легко піддаються паніці. Вартує сказати, що всім торба як вони біжать у маркети й скуповують все що лише можна. Випадок із пандемією коронавірусу не став виключенням.

Також читайте:   Як побороти депресію

– Курс долара;

Якщо ще два місяці тому курс долара істотно знизився і становив 24 гривні за один долар, то зараз він стрімко росте. Це все знову ж таки від паніки. Для прикладу, мій знайомий каже що треба скуповувати долари. Для чого? Куди ти втечеш? Коронавірус усюди, нема куди втікати.

– Чи є вірус в Україні?

Моя думка, звісно що є, але ми про це мало знаємо. Можливо хтось його вже і переніс. Не всі ж вмирають від «корови». Є багато й таких, які виздоровіли.

– Чим зайнятися?

Незважаючи на карантин, багато людей працює й пандемія їх не стосується. Так, за межі нашої країни зараз виїхати проблематично, але ж можна знайти собі діло й тут. Для прикладу, готуватися до свята Великодня чи прочитати цікаву книгу й аж ніяк не панікувати.

У порівнянні з тією ж Італією у нас ще не так все погано як здається.

Тому, поки мусимо терпіти й молитися аби все у світі й в Україні, в тому числі, було добре.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*