Зимовий похід на Молдавяну (відео) - Блог про Львів

Зимовий похід на Молдавяну (відео)

Молдавяна

Завершальним же постом у цьому місяці буде пост на тему туризму. Люблю подорожувати, не уявляю свого життя без подорожей, але через всім відому проблему змушений сидіти вдома.

Як довго це триватиме – невідомо, але щось так виглядає цього року буде великою проблемою десь вирватися. Особливо це стосується подорожей за кордон.

Вірю у краще, а поки що хочу розповісти про одне крутезне відео, на яке мені вдалося натрапити у мережі ютюб. Людина з іменем Віталій здійснила зимовий похід не куди-небудь, а вибралася на найвищу вершину Румунії – Молдавяну.

Її висота – 2544 метри над рівнем моря. Наприкінці літа минулого року ваш автор разом із Володимиром та Яремою ходили туди. Сподобалось, але не буду приховувати труднощі з підйомом й, особливо, спуском були. Важко не лише йти через перепад висот, а й через фізичне навантаження. У мене та Володимира дуже сильно почали боліти коліна й добре, що це все відбулося по дорозі назад.

Також читайте:   Похід на Говерлу. Частина перша.

У випадку з паном Віталієм, то він, незважаючи на лютий місяць, сам поперся в гори й зіштовхнувся з пригодами. Якщо чесно, то я в захваті від цього відео.

Тому, далі говорити не буду, а дивимося його разом:

Якщо ж вам цікаво прочитати як на Молдавяну ходив Воробус із компанією, то це можна зробити за наступними посиланнями:

День перший

День другий

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*