Розірвання шлюбу через суд та послуги адвоката з розлучень - Блог про Львів

Розірвання шлюбу через суд та послуги адвоката з розлучень

Розірвання шлюбу

Шлюборозлучний процес – клопітка справа, проте в ряді випадків його не уникнути. І якщо в деяких ситуаціях можливо врегулювати питання через РАЦС, особливо при обопільній згоді подружжя, то в разі, якщо мова йде про розподіл майна, а також питання опіки над неповнолітніми, без суду не обійтися. І тут напевно буде потрібна допомога досвідченого адвоката.

Чому варто скористатися послугами адвоката з розлучень

Кожна ситуація, яка склалася в сім’ї – це окремо взята історія зі своїми обставинами і складнощами. І тільки фахівець зможе розібратися з усіма тонкощами, які недоступні подружжю, що проходить через розлучення. Навряд чи ті, хто не має практичного досвіду, розуміють, що таке підстава і предмет позову, а також напевно не знають, на які закони потрібно посилатися, та й взагалі – як відбувається розірвання шлюбу через суд.

У цьому непростому питанні допоможе розібратися юрист з розлучень від юридичної компанії Альва Прайвесі (м. Київ), який надасть допомогу в питаннях розподілу майна, а також всебічну підтримку. Що пропонує адвокат в цьому випадку:

  • вивчення обставин справи, а також збір всіх необхідних документів;
  • проведення переговорів з другою стороною (або представником). Особливо це важливо в тому випадку, якщо з якихось причин чоловік або дружина відмовляються оформляти розлучення;
  • врегулювання різних суперечок в позасудовому порядку;
  • визначення типу позову;
  • встановлення ціни позову;
  • оформлення різних процесуальних документів для подання до суду.
Також читайте:   "Сухий" закон у Львові

Крім цього, адвокат обов’язково знайде шляхи вирішення проблем, пов’язаних з розподілом майна, аліментами, а також питанням про опіку над дітьми. Він також може стати представником від імені тієї чи іншої сторони, тим самим максимально зменшивши усі складнощі та непорозуміння, які зазвичай виникають в такому питанні, як розлучення.

Джерело: alvaprivacy.ua/ua/poslugi/family/advocate-razvod.

Повноваження адвоката при розірванні шлюбу через суд

Крім того, що юрист зможе в Києві представляти інтереси і виступати від імені позивача, він також знає, які дії вимагають негайного вирішення, а які можуть почекати. Адвокат має право:

  • почати досудове врегулювання спору;
  • ініціювати накладення заборони на ряд дій, які вважаються неправомірними з боку другої сторони;
  • передати необхідні документи в різні держоргани;
  • офіційно висунути вимоги, якщо в цьому є необхідність.

Звичайно, розлучення через суд, розірвання шлюбу в судовому порядку – питання, що вимагає часу і сил, але завдяки компетентності фахівця, цей процес проходить набагато швидше і надійніше. Консультація – перший крок до врегулювання серйозної життєвої ситуації.

Джерело: alvaprivacy.ua/ua/poslugi/family/advocate-razvod/cherez-sud.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*