Взяти кредит у приватної особи під розписку: реальні відгуки людей, які брали приватну позику - Блог про Львів

Взяти кредит у приватної особи під розписку: реальні відгуки людей, які брали приватну позику

кредит

Взяти кредит у приватної особи під розписку в Україні: міф чи реальність? Публікуємо приклади реальних відгуків людей, які брали позику у приватної особи під відсотки.

Читайте по темі статтю: Де зайняти гроші в борг під розписку у приватної особи терміново: 4 способи.

Позичаючи гроші під відсотки, головне усвідомити для себе з ким матимеш часто непрості фінансові відносини, справи на найближчі місяці або роки. Щоб розібратися з кредитами від учасників потрібно ознайомлення з реальними відгуками про приватних кредиторів, і прочитати коментарі бувалих боржників.

Найчастіше наші читачі задають такі питання:

  • хто брав кредит у приватної особи відгуки Україна,
  • чи існує реальний кредит від приватної особи,
  • чи можна взяти кредит у приватної особи під розписку,
  • чи буває перевірений приватний кредитор,
  • як знайти форум приватних кредиторів в Україні,
  • хто брав кредит у приватної особи: відгуки реальних людей,
  • чи реально взяти в борг у приватної особи під розписку,
  • що буде, якщо взяти в борг у приватної особи,
  • де краще взяти позику від приватної особи без передоплати і авансів на карту в Україні.

А тепер повертаємося до відгуків фізичних осіб. З’ясуємо, чи можливо взяти гроші в борг у приватних осіб.

Три найбільш характерних відкликання людей, які брали приватну позику під відсотки

1 відгук

Олена К. потрапила в “боргову гонку”:

  • 16 прострочених позики в мікрофінансових організаціях (МФО) на загальну суму понад 140 тис. гривень (“тіло” кредитів) без урахування відсотків, пені та штрафів;
  • прострочений кредит на картці Ощадбанку на 10 тис.грн.;
  • кредит готівкою на 3 роки в Укргазбанку — 40 000 грн.

Звертаючись за черговим кредитом Олені К. відмовляють всі українські фінансові установи. Рубікон вона, так би мовити, вже перейшла і банки з МФО вже не хочуть видавати гроші жінці, яка вже допустила прострочення по декількох десятках позик.

Почалося цілодобове телефонне цькування організоване колекторами. Вони “пресують” всіх родичів, друзів, знайомих, товаришів по службі…

Оскільки всі фізособи відмовляють у позиці Олена К. приймає рішення взяти гроші в борг під відсотки у приватної особи і закрити всі прострочені позики і таким чином позбудеться проблем з МФО, банками і колекторами. Здається, що кредит від приватної особи в подібній ситуації є порятунком.

Вона стала дзвонити по оголошеннях типу: “терміново гроші в борг під розписку від приватної особи”. Кредитори запевняли по телефону, що взяти кредит – це не проблема, потрібно тільки надати реквізити своєї банківської карти для перерахування позичених грошей і відправити на e-mail фотографію розписки. Відзначимо, що при цьому не потрібно робити передоплату!

Олена к. виконала всі інструкції шахраїв, як потім виявилося, і отримала SMS-повідомлення з невідомого номера про перерахування грошей на картку. Псевдокредитор також надав жінці скрін з банківського додатку Приват24 на якому видно факт надання приватної позики.

Протягом двох днів вона грошей на картку Приватбанку так і не отримує. Олена к. захвилювалася і почала видзвонювати свого “доброзичливця”, але у відповідь отримує вимогу повернути гроші з відсотками! Ніяких доводів, аргументованих заперечень з приводу того, що гроші жінкою так і не були отримані, ніхто і чути не хоче.

Всі докази в наявності! Олена К. все придумує, щоб не повертати борг з відсотками!

Підсумок: жінка почала розуміти, що її «розвів як лоха» невідомий чоловік, який напористо використовує погрози і залякування за колекторською схемою вибивання боргів.

2 відгук

Денису Г. через прострочення по кредитці ПриватБанк зняв кредитний ліміт у сумі 20 тис. грн. і навідріз відмовив у подальшому кредитуванні. Як підсумок… негативна кредитна історія стала доступна й іншим фінансовим установам через Всеукраїнське бюро Кредитних Історій. В даному випадку про отримання позики в банках і мікрофінансових організаціях можна забути. Відразу спадає на думку взяти кредити від приватних інвесторів.

Він вирішує долгануть грошей по оголошенню на стовпі, щоб отримати кредит від приватної особи без застави під 2,5% в місяць. Невідомий дає “швидкі гроші” (протягом 1 години) під майже банківський відсоток.

У телефонній розмові з приватним кредитором його запевнили:

  1. Погана кредитна історія для прийняття рішення з видачі позики в даному випадку не має ніякого значення.
  2. Кредитор звернув увагу Дениса, що грошей від клієнта, наприклад, передоплати за оформлення, він не просить, як це робить більшість фінансових шахраїв. Іншими словами, приводи для занепокоєння відсутні.

Для отримання позики або кредиту у «приватника» потрібно було представити фото позичальника з розгорнутим паспортом в руках, а скрін паспорта та ІПН (ідентифікаційного коду).

Вимоги кредитора прості, логічні і зрозумілі. Денис відразу відправляє на e-mail запитувані фотокопії. Протягом двох днів ніхто позичальникові грошей на картку Ощадбанку не перерахував.

Пройшов місяць … Денису подзвонив колектор з настійним проханням швидко погасити борг з відсотками в компанії “ШвидкоГроші” по кредиту, який був ним нібито отриманий через сайт МФО. Докази? У кредитора фото документів чоловіка, а фотографія Олени з паспортом і аркушем паперу А4 паперу в руках, на якому написано: «Я беру кредит в ШвидкоГроші».

Звернемо увагу, що такі “фінансові фінти” караються за статтею “Шахрайство”, однак Денису г.від цього не легше, довести свою непричетність до даної афери в Україні вкрай складно.

3 відгук

Оксана в. отримує дохід як приватний підприємець вже 5 років. До підприємницького періоду ніколи кредитами не користувалася. Але постачальники запропонували купити оптову партію товару зі знижкою 15% на 700 тис. гривень. Вона почала рахувати і шукати банківський кредит…

Банківські співробітники декількох банків, прямо заявили, що можна спробувати отримати позику, але офіційних доходів за деклараціями мало, і чекати прийдеться 2-3 тижні.

За рекомендацією родича вона звернулася до приватника, який дає 700 тис.грн. на 1 рік під заставу 1-кімнатної квартири в Харкові. Процентна ставка-2% на місяць.

Реальна вартість запропонованого приватного кредиту:

  • відсотки – 700 000 грн. х 2% х 12 міс. = 168 тисяч гривень;
  • нотаріальне засвідчення боргового договору – 9,5 тис. грн.;
  • оформлення іпотечного договору – 3,5 тис. грн.;
  • проїзд в м. Київ і назад – 1 000 грн.

Всього витрати по кредиту на 1 рік становлять -182000 гривень.

Обсяги бізнесу Оксани, за сприятливих обставин, дозволяють протягом року зробити 4 оптові закупівлі товару на 700000 тис. грн. кожна, і їх реалізувати.

Висновок: вигода від покупки продукції зі знижкою 700000 грн. х 15% х 4 закупівлі = 420 тис грн.

Віднявши від отриманої суми витрати по забезпеченню кредиту від приватного інвестора, то чистий “навар” складе – 238 тис.гривень. Досить хороша фінансова перспектива!

Укладання договорів позики та іпотеки було проведено нотаріально на наступний день без всяких турбот. Гроші передавалися Оксані готівкою. Оплату вона проводила на поточний рахунок кредитора за реквізитами в договорі.

В даний час позику погашено, обтяження з квартири державним нотаріусом зняті. Жінка успішно розвиває свій бізнес, але вже за рахунок власних зароблених коштів.

З реальних відгуків людей, які мали нещастя позичати гроші в борг від незнайомих приватних осіб, зрозуміло, що фінансових шахраїв на теренах України безліч, але знайти реального приватного кредитора також цілком реально використовуючи “сарафанне радіо”.

Автор: Сергій Косенков.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Ірина 27.11.2023 пише:

    допоможіть з боргами бо вже нереально стало жити з цим

    • Jorgen 30.11.2023 пише:

      Матеріальний світ нестерпний. Безперервна гонитва за багатством, споживанням і постійним задоволенням, захопленість матеріальними цінностями та постійний стрем до накопичення речей не тільки поглинають людську увагу, але й віддалають нас від справжніх цінностей, які можна знайти у взаємодії з природою, людьми та самим собою. Світ матеріальних благ створює відчуття порожнечі та відсутності справжнього змісту в житті, затягуючи нас у безкінечне коло споживання, боргів та боротьби за виживання.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*