Юніорська збірна України поступилася португальцям у першому матчі + ВІДЕО - Блог про Львів

Юніорська збірна України поступилася португальцям у першому матчі + ВІДЕО

Розгромна поразка

Збірна України (U-19) зіграла перший товариський матч проти однолітків з Португалії. Якщо згадати, то один з перших спарингів юніорської збірної цього скликання (тобто, збірної, складеної з юнаків 2002 року народження та молодше. – А. Т.) був саме проти португальців. А якщо точніше, то тоді, коли ця збірна була ще у категорії U-17, це був перший виїзний спарений поєдинок після домашньої «спарки» зі збірною Сербії. Тому, було би цікаво подивитись на те, що змінилося у грі юніорських збірних Португалії та України за цей час.

Підопічні Віталія Одегова показали непоганий та змістовний футзал у першому таймі. Принаймні, це було видно по тому, як українці намагались використовувати деякі помилки португальських візаві у захисті. Зокрема, однією з них на 7-й хвилині скористався Дичук, який відкрив рахунок у грі. Щоправда, «синьо-жовті» за кілька хвилин пропустили у відповідь, до того ж – двічі. І українським футзалістам знадобився деякий час для того, щоб проаналізувати це та переналаштуватися. Варто віддати належне підопічним Віталія Одегова, які не вимикалися з гри та створювали моменти біля португальських воріт, проте забити змогли тільки наприкінці першого тайму, коли Британ скористався черговою помилкою піренейців біля власних воріт. Так рахунок став 2:2, хоча, заради справедливості, зазначимо, що у португальців по ходу першого тайму були моменти для того, щоб збільшити свою перевагу в рахунку. А по факту Британ зрівняв рахунок «голом у роздягальню».

Також читайте:   Статистичні дані ФК «Галицька здоба» в Кубку України. Сезон 2023/2024 років

Цей забитий гол мав би допомогти українцям увійти у другий тайм на підйомі. Проте, підопічним Віталія Одегова не вдалося забити «гол з роздягальні», що було на руку португальцям. А вже на 27-й хвилині Лусіу Роша вивів португальську збірну вперед, скориставшись помилкою Кваснія при переході від оборони до атаки. Однак, ключовим став не цей гол, а той, який був забитий вже після екватору другого тайму, коли Родріго Сімао прийняв м’яч на «стовпа» та віддав «круглого» під удар Раулю Морейрі, а той пробив таким чином, що Дяченко не зміг виручити українську команду. Після цього українська юніорська збірна «попливла», а ось португальці отримали позитивні емоції та почали діяти на куражі, що зрештою призвело до підсумкового розгромного рахунку – 7:2 на користь піренейців.

Португалія (U-19) – Україна (U-19) – 7:2
Голи: Педро Сантуш (10), Родріго Сімао (10), Лусіу Роша (27), Рауль Морейра (34), Рубен Тейшейра (35), Дичук (37 – автогол), Луіш Коррейя (39) – Дичук (7), Британ (20)
Попередження: Лусіу Роша (28) – Британ (28)

Нагадаємо, що сьогодні відбудеться другий товариський матч між юніорськими збірними Португалії та України.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*