Яким був для мене 2021 рік? - Блог про Львів

Яким був для мене 2021 рік?

Рік Тигра наступає

Різним. Але щось мені підказує, що він однозначно був не таким, яким я хотів його бачити. З позитивів хіба що можу відзначити те, що мені вдалося здійснити одну зі своїх мрій – я відвідав матчі футзальної Ліги чемпіонів, які проходили в Україні.

Я давно хотів побувати саме на поєдинках цього найпрестижнішого клубного футзального турніру Європи. А ще я передивився ВСІ матчі чемпіонату світу, який цьогоріч проходив у Литві. Звісно, дивився не просто так – я про них ще й писав. І заодно я востаннє насолодився грою Рікардіньйо за збірну Португалії. Без нього прийдешній Євро-2022 буде не таким яскравим.
Ще один позитив – це довгоочікуваний сольний концерт • КОЛІР НОЧІ •, тому що на цей “сольник” особисто я чекав трохи більше року. І це для мене одна з найбільш яскравих подій року, що минає.

І, мабуть, це все з позитивів.

Плани на новий рік? Чесно кажучи, у мене є не плани, а мрії. Головна мрія – Монтесільвано. Дуже давно хочу потрапити на це свято дитячо-юнацького футзалу. І сподіваюсь, що своє 35-річчя я святкуватиму все-таки там. ? Звичайно, залишається у мене мрія поїхати на “Фінал чотирьох” Ліги чемпіонів у Ригу. Але присутність “Тюмені” – це той політичний мінус, через який мені не зовсім хочеться їхати у Ригу. Хоча з іншого боку – там же ще будуть “Барселона”, “Спортінг” та “Бенфіка”. Тобто, там все одно буде, на кого подивитись. На Феррао, на Ортіса, на Кардинала. От заради цих зірок я би поїхав у Ригу. Тим більше, Ортіс та Кардинал вже не молоді. Ще рік-два, і вони будуть завершувати свої кар’єри. Тому, якщо є така можливість подивитися на їх гру наживо, то чому б і ні? Так що – ще думаю. ?

Також читайте:   Вітання з Старим Новим роком

Є ще й особисті амбіції, але про них наразі не буду говорити. Може, якось буде привід. А поки що нагадаю, що з 19 січня по 6 лютого у Нідерландах проходитиме чемпіонат Європи з футзалу, і збірна України гратиме там. Так що, давайте готуватися вболівати за збірну України.

А поки скажу, що прийдешній Рік Тигра для мене має особливе значення. У Рік Тигра я закінчив інститут. І так само у Рік Тигра я переїхав до Києва у пошуках кращої долі та нової роботи на благо українського футзалу. Сподіваюсь, що цей Рік Тигра принесе мені щось хороше.

З надією на краще, вітаю своїх друзів з Новим роком!!!

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*