Найкращі заклади ресторанного господарства Львова - Блог про Львів

Найкращі заклади ресторанного господарства Львова

Найкращі заклади ресторанного господарства Львова

Львів – це одне із найстаріших українських міст, чия історія налічує кілька століть. Приїхавши сюди, Ви безсумнівно подумаєте, що опинилися в центрі Європи. Львів рясніє численними історичними будівлями, виконаними у найстарішому європейському стилі.

Сюди щорічно з’їжджаються туристи та мандрівники не лише з України, а й із сусідніх держав. Приїжджати до Львова необхідно як мінімум на кілька днів. Одного дня на таке велике історичне місто замало. Тому, плануючи відпустку, розраховуйте щонайменше на 3-4 дні, які належить провести тут. Цього часу буде достатньо, щоб ознайомитись із найкращими закладами міста.

Криївка

Криївка – укриття воїнів Української Повстанської Армії (УПА). Тут на Вас чекає неймовірна колекція військової амуніції, німецькі гранати, гранатомети, радіостанції та шифрувальні машини. “Криївка” цікава не лише нестандартною обстановкою, а й неймовірно смачною кухнею. Тут Ви зможете спробувати медовуху, смачну ковбаску, сало та борщ. Чимало туристів запитують, як дістатися до Криївки? Із цим є проблема, оскільки знайти у Львові будь-які покажчики не вдасться. Якщо ж Ви налаштовані дістатися цього місця, тоді пам’ятайте, що вона знаходиться прямо навпроти міської Ратуші.

Криївка

Гасова Лямпа

Ви знаходитесь у пошуках нестандартного львівського закладу? Тоді обов’язково знайдіть адресу та відвідайте заклад під назвою “Гасова Лямпа”. Тут можна відразу «вбити два зайці» – смачно поїсти та відвідати місцевий музей із неймовірно цікавими експонатами. У музеї налічується близько 200 різних ламп, кожна має свою історію. Це справді знакове місце із дивовижною атмосферою…

Гасова лямпа

Порівняти відвідування Гасова Лямпи за рівнем емоцій можна хіба що з грою в азартні ігри. Це емоції справжні, насичені та незвичайні. На сайті TopCasinoExpert.com Ви знайдете ігрові майданчики, що пропонують бонуси, безкоштовні спіни за реєстрацію. Вам не потрібно вносити кошти, щоб почати гру та випробувати власний успіх. А “Гасову Лямпу” відвідайте неодмінно, щоб насолодитися смачною українською кухнею.

Також читайте:   Біля ТРЦ "King Cross Leopolis" встановили ялинку

Кумпель

Ще одне дуже цікаве львівське місце. Чим ще відомий Львів? Звичайно, своїм неймовірним крафтовим пивом. Кумпель – ідеальне місце, якщо Ви бажаєте познайомитись зі світом крафту, випробувати найкращі пивні напої Львова. Цей заклад допоможе Вам зануритися з головою у світ слабоалкогольних напоїв, отримати задоволення та чудово провести час. Не втрачайте такої можливості, якщо Ви раптово або заплановано опинилися в місті Львів.

Кумпель

Майстерня Шоколаду

Львів – це не лише українські традиційні страви, крафтове пиво, а ще й море солодощів. Майстерня Шоколаду – найкраще місце у Львові, де Ви зможете купити різноманітні смаколики з білого, чорного та інших видів шоколаду. Також тут знаходиться кав’ярня, тому випробувати вдасться не лише смачний львівський шоколад, а й неймовірно ароматну львівську каву. Для туристів міста передбачений спеціальний музей, де можна провести час з користю. Тут також можна придбати різні шоколадні вироби для своїх друзів.

Майстерня шоколаду

У місті Львів справді велика кількість цікавих закладів, що поєднують і смачну кухню, і кав’ярню, і броварню, і навіть музей. Тут Ви завжди знайдете заклад до душі, який повністю відповідатиме Вашим уподобанням, настрою та побажанням. Ми розглянули лише незначну частину таких закладів, насправді їх значно більше.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*