Gold Business League». «Галицька здоба» з четвертої спроби перемогла «Nano» - Блог про Львів

Gold Business League». «Галицька здоба» з четвертої спроби перемогла «Nano»

Бронзовий призер

7 серпня, футзальний клуб «Галицька здоба» провів черговий поєдинок у рамках бізнес-ліги Львова. Суперником нашої команди став колектив «Nano».

В анонсі до цієї гри багато уваги акцентувалося на тому, що аби зберегти шанси на чемпіонство «пекарям» необхідно у цьому матчі лише перемагати. І варто зазначити, що підопічні Сергія Тригубця в цій грі зіграли майже ідеально.

Кадрові проблеми і повернення Писька

По різним причинам гру проти «Nano» пропустили Сергій Коваль, Роман Москалик, Ігор Кушецький. Натомість після прикрої травми знову на майданчик повертається Писько. Ярослав хоч і провів на майданчику не так багато ігрового часу, але факт його присутності вже обнадіює напередодні вирішальних матчів літніх першостей.

Чудовий перший тайм і покер від Люблінського

Першу двадцятихвилинку «червоно-жовті» провели ідеально, відправивши у ворота суперника 5-ь м’ячів без відповіді. Найцікавіше, що чотири голи у свій актив записав Артем Люблінський, який по праву став кращим гравцем матчу в складі «Галицької здоби».

Намагався його наздогнати Сергій Шафранський, який у двох таймах також по разу відзначився за «червоно-жовтих».

Також читайте:   «Галицька здоба» побореться за «Кубок Весни 2024»

На відміну від першої половини гри, в якій вдалося зберегти ворота на замку, все кардинально змінилося в другій її частині. Поразка – 2:4. Саме такий підсумок наступної двадцятихвилинки.

Чи то команда не зуміла як слід налаштуватися після вдало проведеного тайму, чи то так добре зіграв суперник із п’ятим польовим (фактично весь тайм «Nano» використовували гру з воротарем-ганялою – авт.)?

А можливо просто в цьому сезоні в ФК «Галицька здоба» є проблеми в захисті й воротар тут ні при чому?

Тим не менше, наша команда зуміла перемогти – 7:4 і завдяки цій звитязі наздогнати лідера турнірних перегонів команду «Харків-Незламні» в активі якої теж 27 залікових балів. Щоправда, в «об’єднаних» ще є гра в запасі.

До завершення змагань залишилося ще два тури й боротьба за чемпіонство ще більше загострилася.

ФК «Галицька здоба» – «Nano» – 7:4 (5:0)

Голи: Люблінський, покер, Шафранський, дубль, Тригубець.

ФК «Галицька здоба»: Жук, Тригубець, Шафранський, Писько, Чурко, Стефанків, Люблінський, Піддубний.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*