Увага, акція!!! - Блог про Львів

Увага, акція!!!

Увага акція!

Найкращий блог про Львів “Воробус.com” спільно із сайтом MAP.LVIV.UA – Карта Львова оголошують акцію для коментаторів, які зареєстровані на блозі Воробуса. Акція стартує 1 листопада 2009 року і триватиме до переддня Миколая – 18 грудня 2009 року.

Переможці акції будуть визначатися по кількості коментарів станом на 18 годину 00 хвилин 18 грудня 2009 року.

Організатори передбачили вручення наступних призів для переможців:

1 місце – поповнення рахунку будь-якого мобільного оператора України на суму 50 грн. (або вручення грошового еквіваленту)
2 місце – поповнення рахунку будь-якого мобільного оператора України на суму 30 грн. (або вручення грошового еквіваленту)
3 місце – поповнення рахунку будь-якого мобільного оператора України на суму 10 грн. (або вручення грошового еквіваленту)

Призи будуть видаватися у вигляді поповнення мобільного рахунку переможця починаючи з 19 грудня. Номер мобільного телефону для поповнення потрібно буде надіслати з адреси електронної пошти, по якій Ви реєструвались на даному сайті на електронну скриньку організаторів (вона буде повідомлена по закінченні акції). Або за Вашим бажанням приз може вручити особисто пан Воробус (картка поповнення рахунку або її грошовий еквівалент).

Правила та основні умови акції:

1. Обов’язкова умова участі – реєстрація коментатора на сайті Воробуса. Якщо Ви ще не зареєстровані – можете це зробити тут. Організатори акції – Vorobus, Jorgen та члени їх сімей не приймають участі в акції.
2. 1 листопада 2009 року опівночі буде обнулена кількість повідомлень, тобто в усіх коментаторів будуть рівні можливості.
3. коментувати можна будь-яку статтю, доступну для коментування, але забороняється писати беззмістовні зауваження типу “Супер!”, “Фігня”, “Воробус рулить” і т.п. Такі повідомлення будуть видалятися паном Воробусом, а за повторні порушення учасники будуть виключатися з участі.
4. Забороняється залишати 2 коментарі підряд від однієї особи в одній і тій же статті. Після відповіді на Ваш коментар – можна публікувати ще один.
5. У коментарях забороняються расизм, націоналізм, статева та інша дискримінація.
6. рейтинг учасників Ви зможете бачити в правій колонці “Кращі коментатори” на головній сторінці Блогу (поки лідирують Банкідукі та Ноторіус Біг, але 1 листопада у них теж буде показано кількість повідомлень – 0).

Також читайте:   Користь рухливих ігор для дітей

При систематичному порушенні цих правил учасник може бути виключений з рейтингу за рішенням організаторів акції.

Якщо у Вас є якісь зауваження щодо цих правил – залишайте будь-ласка їх у коментах. До 1 листопада деякі умови ще можуть бути змінені. Щодо цінності та складу призів зауваження також приймаються і можуть бути враховані в майбутніх акціях.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

коментарів - 18 може ще щось напишете?

  1. bankiduki 26.10.2009 пише:

    Мммм конкурс, непогано “Vorobus” явно наберає обертів.

  2. Notorious BIG 26.10.2009 пише:

    Біля мене засаз сидить мій дід аферист, курить бамбукові вудочки та каже мені зробити ще двох мультів, щоб зайняти усі три призові місця одразу) Муахахахаха) 🙂

  3. Notorious BIG 26.10.2009 пише:

    До речі усім учасникам конкурсу прошу звернути увагу на картинку цієї статті! Здається той хлопець показує середній палець))) Дивіться щоб потім призерам не показали такий ж самий жест) 🙂

  4. Jorgen 26.10.2009 пише:

    Notorius BIG, слушні зауваження, мультиаккаунти однієї особи з однієї IP адреси будуть по можливості блокуватися. На рахунок чесності змагання – організатори зацікавлені, щоб усе було чесно і переможці отримали свої призи, а гарантом нагородження виступатиме сам пан Воробус. Якщо щось – спитаєте у нього 🙂

  5. Андрій М. Заморока 26.10.2009 пише:

    Еге ж, картинка до акції не вельми налаштовує на конструктив…

  6. bankiduki 26.10.2009 пише:

    Якщо дуже захотіти – можна в космос полетіти…,Впринципі можна і постаратися айпі змінювати кожен раз і наробити мультиакаунтів , навіть по великому рахнуку ніхто не запалить, тільки питання навіщо? Впринципі відповідь : оправдана винагорода, але це цього не варте. Загалом не буду лукавити що не хотілося б виграти , але скажу одне я не зацікавлений у виграші аж так з запалом, Мені приємно тут залиша коментарі та розвивати вподальшому теми. А щодо конкурсу хотілося б внести коректив – я б радив оцінювати не просто коментарі які не містять спаму а, саме коментарі які реально розвивають тему і закликають то всебічноого обговорення, тобто прискіпливо вчитуватися і проаналізовувати кожен коментар, тоді я гадаю буде більш справедливо вручати нагороду, себто її отримає лише той хто дійсно “розворушує” Vorobus’a і закликає до активного обговорення

  7. bankiduki 26.10.2009 пише:

    Навіть ще одне хотів додати, гадаю що буде справедливо коли буде оцінюватися не саме кількість коментарів, бо можна спамити і не якісними коментарями які не розпізнає як спам, а саме такими коментарями які частково розвивають тему, можливо власні здогадки щодо теми, пропозиції, тобто оцінювати насамперед коментаторів не за кількістю слів, а за розкриття теми, внесення роздумів, гадаю це буде спарведливіше.

  8. bankiduki 26.10.2009 пише:

    Угу, вдале рішення та корективи п. Jorgen , підтримую.

  9. Jorgen 26.10.2009 пише:

    Думаю дійсно нема заради чого хитрувати, реєструючись повторно чи змінюючи IP – просто спілкуєтесь як і раніше у своє задоволення – а як невеличкий стимул – вказані подарунки до свята Миколая.
    PS неконструктивну картинку змінимо

  10. Ксю 27.10.2009 пише:

    маю зауваження щодо призів – пропоную, щоб організатори за перще місце пропонували поїздку на двох до Хорватії, друге місце – ноутбук леново, третє місце – цифровий фотоапарат Кенон, і заохочувальний приз – поповнення рахунку 🙂

  11. Ксю 27.10.2009 пише:

    запитання – ви зітрете всі мої попередні повідомлення з 1.11? 🙁

  12. Jorgen 27.10.2009 пише:

    Повідомлення знищуватися не будуть, просто з 1.11 відлік Ваших коментарів у колонці “Кращі коментатори” почнеться з нуля. По закінченню акції знову буде показана сумарна кількість Ваших коментарів за весь час.
    На рахунок призів – з часом може будем розігрувати і поїздку, і інші цінні призи, якщо блог стане відомим та високовідвідуваним 🙂

  13. Jorgen 27.10.2009 пише:

    Невелике доповнення до правил – Jorgen та Vorobus, а також члени їх сімей участі в акції не приймають.

  14. Notorious BIG 27.10.2009 пише:

    Ну на рахунок мультів це я просто прікаловся)))

  15. Notorious BIG 27.10.2009 пише:

    Свою кандидатуру щодо призу я знімаю) Буду писати коменти скільки захочу просто так) А з кимось змагатися в кількості через поповнення я не збираюсь))) уху-ху))))))) 🙂

  16. Маестро 27.10.2009 пише:

    так

  17. Маестро 27.10.2009 пише:

    я також підтримую))

  18. Jorgen 18.12.2009 пише:

    Акція накінець-то завершилась, про переможців читайте тут http://vorobus.com/2009/12/pidbyttya-pidsumkiv.html

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Акція для коментаторів – підбиття підсумків