Смс-сповіщення В Контакті - Блог про Львів

Смс-сповіщення В Контакті

Смс-сповіщення

Які би там сайти на даний час не придумували, соціальна мережа В Контакте залишається найпопулярнішою, особливо серед молоді.

Багато людей вже не уявляють свого життя без «кантактів»: тут і музику можна слухати, і переписуватися цілими днями і ночами, і на стіні гадити, все що захочеш.

Розробники також не сплять і з кожним днем все більше і більше придумують нововведень, з метою залучити ще більше людей, а їх і так зараз є не мало.

Нещодавно, зайшовши у соціальну мережу під своїм логіном побачив, що змінилася моя стіна. До нового завжди важко звикати, а тут ще якийсь режим Мікроблога.

Колись я вже бачив, що розробники щось таке тестували, тепер вже за останньою інформацією – всіх на таку фігню перевели. Комусь воно подобається, мені особисто ні.

Та це ще не всі нововведення. Виявляється тепер В Контакті є нова послуга, яка називається: «Смс-сповіщення». Мене як і напевно багатьох інших людей вона зацікавила.

Що це таке?

Тепер ти хоч на роботі, у підвалі, в поїзді чи ще де-небудь можеш завжди залишатися із контактами, навіть якщо ти не маєш доступу до Інтернету, головне мати з собою мобільний телефон.

Що для цього потрібно?

Пам’ятаєте ще на самому початку вашого знайомства із сайтом Вас просили ввести номер мобільного телефону при реєстрації. Якщо все правильно налаштувати, повідомлення приходитимуть саме на цей номер. При можливості номер телефону можна змінити.

Також читайте:   Планшет для дитини: переваги і ризики

А налаштування здійснити можна так: Заходите під своїм логіном – Мої налаштування – Сповіщення. Перед Вами з’являється вікно, де ви можете задати особисті налаштування.

Головне тут поставити галочку, щоб повідомлення і зміни у статусі друзів і інших користувачів приходили Вам на телефон.

Вхідні повідомлення для Вас безкоштовні, а до 1 листопада користувачі В Контакті можуть відповідати на повідомлення також безкоштовно. Опісля же, вартість відправлення для вас буде коштувати за тарифом звичайного смс-повідомлення Вашого оператора мобільного зв’язку.

Ваш автор як завжди не спатиме якщо не спробує чи послуга працює коректно, чи не має розводів.

Я все налаштував, поставив галочки де хотів, вимкнув інтернет і ліг спати. 🙂

Через деякий час на мій телефон прийшло смс за номером 9011 від Наталі на яке Я відповів не будучи у мережі. Це зробити просто. Перед відповіддю потрібно ввести спеціальний код, який написаний у вхідному смс.

Як не дивно, грошей з рахунку не зняло. А отже, все працює і інформація від розробників відповідає дійсності.

Послуга досить зручна для тих хто завжди хоче залишатися із соціальною мережею В Контакті.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Gena Bukin 21.10.2010 пише:

    Воробус!!! Що за фігня? В мене з’їло 40 копійок як я відписав. Що з Київстара їсть? :-X

  2. Vitalik 21.10.2010 пише:

    Комусь таланить, а комусь ні!Мікроблог-це атстой!!! :laugh:

  3. PVS 21.10.2010 пише:

    VOROBUS пише: До нового завжди важко звикати, а тут ще якийсь режим Мікроблога.

    Хочеш побачити стіну – йди на http://durov.ru
    Заодно там наглядно видно які записи мікроблога куди попадають.
    “Контакт” обріс занадто великою купою функціоналу і насправді переробити щось старе ДУЖЕ важко. Тому і “стіна” остаточно не помре ще довго.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*