Шукачі могил - Блог про Львів

Шукачі могил

Шукачі могил

Нещодавно вашому автору, по рекомендації мого друга marselo, довелося переглянути досить цікавий фільм, який мені запам’ятається надовго.

Ви одразу ж спитаєте і що ж це за жанр такий, Воробус? Жахи, містика. 🙂

Як називається фільм, коли він був знятий, актори, бюджет, сюжет та багато іншого читайте далі.

Свою розповідь, мабуть, розпочну із того, що не буду довго інтригувати, назва фільму – «Шукачі могил». Якщо ж взяти оригінальну назву, то вона – «Grave Encounters».

Шукачі могил – це виробництво країни Канада. Зняте це кіно було в 2010 році. Бюджет фільму я так і не знайшов, але він не великий, так як аж таких супер-пупер спецефектів не було.

Прем’єра у світі відбулася 22 квітня 2011 року.

Режисером фільму є Вішес Бразерс

У ролях: Шон Роджерсон, Хуан Рідінгер, МакКензі Грей, Артур Корбер, Мішель Каммінс, Луїс Хав’єр, Шоун МакДональд, Мервін Мондесер, Боб Рафі та інші.

Сам прикол дивитися це кіно із титрами, принаймні мені сподобалося, хоча спочатку так і думав, як ж я то буду встигати читати про те, що там говорять люди, а вони там то мало говорять, бо вони бояться.

Якщо шукати фільм на торентах і тому подібних сайтах, то там поганий переклад, це не прикол, треба чути ці всі звуки.

Також читайте:   Я плюю на ваші могили

Титри можна скачати в інтернеті. Українських я не бачив, але російські є.

В чому ж суть фільму:

Команда телевізійників їздить країною у пошуках містичних явищ. Вони є таким собі мисливцями за привидами. Одного разу вони вирішили зняти чергове шоу у колишній психіатричній лікарні, про яку ходять погані слухи.

Команду закривають у приміщенні на цілу ніч, де за це час їм треба знайти привидів. Спочатку все проходить добре, люди жартують, знімають репортажі, приколюються один із одного, але згодом все змінюється. На них починають напади вони…

Хто? Спеціально говорити не буду, бо були вже побажання від читачів блогу не розповідати весь сюжет, щоб було цікаво дивитися кіно. Але, він цікавий, кінець неочікуваний.

Є пару епізодів, що дійсно стає страшно. Воробус навіть деколи надягав ковдру на голову. Чого вартує дівчина з ванни. :facepalm: Ага, і щи щурик, якого їдять.

Фільм не для людей із слабкими нервами. 🙂

Насамкінець, щоб ви мали хоч якесь уявлення як виглядає фільм, пропоную переглянути трейлер фільму «Шукачі могил»:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Vorobus 21.12.2011 пише:

    Адекват, раджу подивитися фільмєц. Йопт. 😀 😀 😀

  2. marselo 21.12.2011 пише:

    цей фільм можна знайти на різних російських торрент трекерах, але там в основному версія з дуже херовою озвучкою. Тому тим хто хоче подивитись раджу скачати орігинальну англійську версію і російські субтитри

  3. Stakeholder 21.12.2011 пише:

    бляха якби я не бачив фільму, то по цьому расейському трейлеру подумав би що це повне фуфло :facepalm: А фільм дійсно вартий перегляду, всім любителям хоррора рекомендую 💡

  4. adekvat 21.12.2011 пише:

    Vorobus пише: Адекват, раджу подивитися фільмєц. Йопт.

    Я про журналюг фільмів не дивлюся!!! 👿 👿 👿

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Шукачі могил-2

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*