Коли оптимально робити ремонт? - Блог про Львів

Коли оптимально робити ремонт?

І знову ремонт

Літо у розпалі, погода може бути. Хоч і падає деколи дощ, але він не такий значний. Подумаєш, попадало два дня і знову цілий тиждень погода. А отже, можна спокійно відпочити, посушити все з хати, а якщо і маєте відпустку, то можна і чухнути десь за бугор. Там точно погода вам не перешкода.

Туреччина, Болгарія, Єгипет, Крим – ляпотаааааааааа. Цілий рік на це чекав, то ж треба дати собі жару.

Але, не всі люди влітку відпочивають. Вчора йшов з гулянок додому, то зустрів однокласника. Той бідкався, що має лише ту неділю вихідну, то ходив попити 1517 з друзями, бо з понеділка знову має кипіти робота. Справа у тому, що в нього розпочався вдома ремонт.

«А коли ж ще робити ремонт як не влітку, все старе, треба міняти», – додав він. У чомусь він правий, але ж як відпочинок?

У сьогоднішній статті спробую висловити свою точку зору, коли ж найкраще робити ремонт.

Розпочну із того, що ремонт можуть робити майстри. Ви заплатили бабоси, поїхали на Канари, приїхали і все готово. Нічого вас не турбує, тому вперед. Але, у більшості випадків, хазяїни, щоб зекономити гроші, або самі роблять ремонт або ж трохи допомагають у цьому.

Як відомо, є чотири пори року, в якій із них найкраще робити ремонт?

Зима.

В цій порі року я би не радив нічого робити. На вулиці холодно, у хаті холодно, нічого не висихає, все замерзає, вікна не відчиниш, попив ввечері з майстрами 1517 і забув фарбу на вулиці, навіщо це? Відпадає.

Також читайте:   Переведення стрілок годинників на годину назад

Весна.

Краще чим зима, але також все не стабільно. То дощ, то сніг, то треба на городі щось робити, то свята, то день народження. Але, якщо погода нормальна, то досить допустимий варіант.

Літо.

Найкращий місяць для початку ремонтів. Родичі поїхали відпочивати, а ти як той найкращий член сім’ї все ремонтуєш. Надворі сухо, температура нормальна, вікна можна відчинити, лише працюй. Єдиний і великий мінус – це лінь. Літо для того щоб відпочивати, а не щось робити і задихатися у поросі.

Осінь.

Вже не тепло, але ще не холодно. Температура повітря +15 градусів, деколи падає дощик, листя летить, вікна відчинити можна, урожай або вже зібрали або ще ні, на курорт не поїдеш, роби лише щось.

Якщо б Воробус радив комусь робити ремонт, то лише у цій порі року. Хіба що з весіллями може бути напряг, але то таке, суботу погуляв і маєш час.

А як ви вважаєте, шановні користувачі блогу, коли найкраще робити ремонти? Наприклад, пан PVS робить його зараз. 🙂

Порада від Воробуса: Якщо затіяли вдома ремонт, обов’язково потурбуйтеся про професійне виконання електромонтажних робіт. Детальну інформацію про послугу електромонтажні роботи в Києві можна знайти на сайті elektrikkiev.org.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. vrubli 23.07.2012 пише:

    І в мене дома ремонт 😥
    І що найгірше – майстри попались, які цілими днями під час праці слухають страшенну російську попсу і підспівують 🙁 🙁 🙁

  2. Terutoria A 23.07.2012 пише:

    😀

  3. ретро 30.07.2012 пише:

    Скажи спасибо, что не на киргизском или армянском

  4. ретро 30.07.2012 пише:

    Хотя грузинский хор, можно послушать

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Майстри і набридлива музика: як з цим боротися?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*