Футзал. Autumn Cup. Курсанти 7:5 ДЮСШ-12. Воробус перемагає. - Блог про Львів

Футзал. Autumn Cup. Курсанти 7:5 ДЮСШ-12. Воробус перемагає.

Курсанти перемагають

Вчора була неділя, багато хто з людей відпочивав, але не ваш автор, який із своєю командою «Курсанти» бере участь у футзальному турнірі, який має назву – «Autumn-Cup».

Саме вчора проходили завершальні матчі на груповій стадії змагань і згодом відбувалися ігри на виліт – чвертьфінали.

Як зіграла команда Воробуса, чи змогли ми пробитися далі та багато іншого читайте далі.

Отже, розпочну свою розповідь із нашого поєдинку з командою «ДЮСШ-12». Ще до гри було відомо, що обидві команди достроково вийшли у чвертьфінал. Питання залишалося відкритим лише у тому плані, з якого місця хто вийде.

Щоб команда «Курсанти» виходила з першого місця їм треба було як мінімум не програти. Але, як відомо, хто грає на нічию, той завжди програє. Тому, налаштування на гру було максимальним. Ні про яку нічию навіть мови не було.

Розпочала поєдинок наша команда, як завжди, не вдало. Чи то ми не можемо зібратися з початку матчу, чи то погано розминаємося, але нервозність відчувалася і зникла вона лише тоді, коли ми зрівняли рахунок.

А до того команда суперника заробила штрафний, не знаю як ваш автор ставив ту стінку, але гравець команди-суперника гол забив і визнаю свою явну помилку. Взагалі скажу, що щось ця гра мені не пішла. Так, згодом свої м’ячі відбивав, але можна було би і грати краще.

Також читайте:   Футзал. "Нові Імена" з перемоги стартують в другій лізі аматорів Львова

Щодо перепитій на полі, то команда «ДЮСШ-12» сподобалася. Помітно було що молоді футзалісти будь-що хочуть перемогти. Але, як це часто буває, ми коли виходимо вперед у рахунку переважно вже ніколи не програємо. Так сталося і цього разу.

Хоча, був період в грі, коли суперник притиснув нас, ми висіли на шести командних фолах і кожен наступний фол міг завершуватися пробиттям 10-ти метрового. Добре, що суперник вирок виконував лише один раз.

Щодо нашої команди, то, все-таки, зібралися коли треба. Радує мене відношення до гри у людей. Перед грою ніхто не розслабляється, а на тренуванні відпрацьовують тримання м’яча, що згодом дуже добре помагає у грі. Ну, і четвірки, тобто, трійки, з кожним матчем стають все більш зігранішими і зігранішими.

Не обійшлося у грі і без спірних моментів. Але, це як завжди робочі моменти. От не знаю для чого воротар команди-суперника заробив необов’язкову червону картку, але, це як кажуть їхні проблеми.

«Курсанти» перемагають із рахунком 7-5 і з нетерпінням ми очікували чвертьфінального поєдинку, а там нашим суперником була команда «Чемпіони».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*