Футзал. Перша ліга. United dreams 5:5 Солонка. Воробус знову у грі. - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга. United dreams 5:5 Солонка. Воробус знову у грі.

Один із героїв поєдинку

Напружені футбольні дні і на далі продовжуються для Воробуса.

Ще буквально вчора я виступав із командою «Курсанти» на турнірі під назвою «Кубок зими», а вже сьогодні довелося зіграти за команду «United dreams», яка виступає у першій лізі футзалу, яка проводиться під егідою асоціації любительського міні-футболу Львівщини.

Що я там забув, спитаєте ви? Справа у тому що Воробус заявлений за цю команду як другий воротар і коли основний воротар відсутній, то граю я. От саме сьогодні відбувся мій дебютний поєдинок.

Перед тим як розпочати розповідь про гру скажу кілька слів про організацію змагань. Так от, нарешті мені довелося познайомитися із залом в Рясне. Знайти його досить таки складно, але скажу там досить таки нормально: є роздягальні, душ, покриття терпиме. Єдиний мінус – це те, що там досить таки прохолодно.

Тепер переходимо до поєдинку. Отже, нашим суперником у цій грі була команда «Солонка». Нічого про неї не знаю, лише чув що люди там переважно всі з великого футболу, але це не завадило нашій команді вже з самого початку поєдинку відкрити рахунок у грі.

Я кинув «шкіряного» на Юрія Шпака, мить, і вже 1-0. Хороший початок, що не кажіть. Не подумайте, що суперник не атакував, але «United dreams» вдало захищалися.

Так тривало десь до середини першого тайму, коли відбувся повний провал. За досить таки короткий час «Солонка» відігралася і навіть комфортно вийшла вперед. 4-1 – це солідна перевага.

Також читайте:   Футзал. "Княжий ринок" перемагає "ЛЮ-Верест" та стає чемпіоном Львівщини (відео)

Єдине що нам вдалося зробити до свистка на перерву – це відіграти один м’яч.

Початок другого тайму вроді заграли нормально, але знову ж таки прикра помилка на добиванні і вже 2-5 не на нашу користь.

Після цього епізоду десь у підсвідомості подумалося, що сьогодні нам позитивного результату не бачили як своїх рук. Але, так лише здавалося.

«United dreams» зібралися і таки відігралися. Команда «Солонки» не була готова до моїх закидів рукою через весь майданчик. І як не відмітити гру Юри Шпака, який забив ще два голи і тим самим оформив хет-трик. Останній гол цей хлопчина забив за мить до фінального свистка.

5-5 і це нічия? Але, і це ще було не все. Справа у тому що останні три хвилини що команда «Солонки», що «United dreams»» мали по п’ять командних фолів. І, ось, коли вже суддя дивився на свисток, то наш гравець фолить. Навіщо?

Пенальті, 10-ти метровий. Єдине що залишалося – це Воробусу виручати команду. Вчора, до слова, цього зробити не вдалося.

Удар і Воробус відбиває, тим самим даруючи команді 1 очко в актив. Дебют таки вдався, хоча якби перемогли, то було би дуже добре.

Коли знову зіграю – невідомо, але черговий досвід знову отримав.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 20.12.2012 пише:

    Воробусе, та я бачу, що ти справжній літун! 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*