15 березня 2013 року: Снігопади у Львові (відео) - Блог про Львів

15 березня 2013 року: Снігопади у Львові (відео)

Стихія у Львові

Вже напевно навіть ведмеді, які у сплячці чули що Західну Україну 14, а, особливо 15 березня просто таки засипало снігом. Вдумайтеся у цифру, протягом 15 березня у місті Лева випала трьохмісячна норма снігопадів.

Скільки живу у Львові не пам’ятаю щоб подібне відбувалося. Життя міста і простих людей просто таки було паралізоване. З самого ранку люди годинами чекали на транспорт щоб доїхати на роботу, навчання і так далі, а він якщо і їздив то з дуже великим інтервалом руху.

Ситуація з снігом ускладнювалася тим, що вони супроводжувалися дуже великими поривами вітру. І якщо люди лише вичищали нападаний сніг, то одразу ж здіймався вітер і знову задував все і вся.

Дуже багато слів хочеться сказати про наших комунальників і про міську владу, яка не впоралася із своїми обов’язками розчистити місто. Ну де ви бачили щоб трамвай чотири рази сходив з колії? А де трактори, спеціальні снігова техніка? Чомусь її на вулицях міста можна побачити лише тоді, коли снігу то вже нема.

Як мені вчора сказав товариш, цитую: «Я все розумію, там Сихів, зубра, Рясне, але ж по центральних вулицях можна впустити трактори, а їх не було взагалі. Де вони пропали? Чи просто вирішили зекономити на пальному?».

Про те як люди масово йшли пішки вже говорилося дуже багато, ваш автор також був свідком таких подій. Йти довелося по вулиці Зеленій близько 6 години вечора. Дорога не була розчищена взагалі, за весь час побачив як їхала одна або дві маршрутки і то вони були такими набитими, що лізти в них було ліньки. Можна ж залишитися без куртки.

Також читайте:   І знову холодно

Назад –це вже інша історія. Стоїть Воробус і ще багато людей на зупинці Дністерська, під’їздить тролейбус, всі хочуть сідати на нього, а він тупо проігнорував людей мотивуючи своє рішення тим що він їде в парк і його зміна завершилася. Просто таки «вище всяких похвал».

Як можна кинути людей замерзати на зупинці? Ти ж і так їдеш згори вниз.

Про авто мовчу. Ті люди, які залишили їх вдома мали чистий спокій, а хто таки виїхав попав у дуже великі корки. Подекуди в інтернеті навіть можна побачити фото як власники відкопують свої авто.

Вчора ваш авто сам зробив кілька фото, трохи знайшов у соціальних мережах і вирішив змонтувати коротеньке відео про стихію, яка лютувала 15 березня у місті Лева.

Далі без коментарів, все побачите на власні очі.

P.S. На 10 годину ранку 16 березня снігопади у Львові припинилися. Люди можуть здихнути із полегшненям. Чи на довго?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. patron 16.03.2013 пише:

    Паралізоване місто і паралізований транспорт – це дві різні речі! Мені чомусь здається, що цей сніг навпаки “пробудив” наше місто у прамому розумінні і абсолютно всі показали свої щиру суть – хто з кращої хто з гіршої сторони. Приємно, що в маршрутці, в якій особисто їхав я, всі були у прекрасному настрої, крім водія, і своїми тупими зауваженнями водій все більше його нам піднімав 🙂

    Нарахунок сніго прибиральної техніки – на шляху з Метро(Городоцька) до Сихова через Наукову не бачив жодної машини!

  2. patron 16.03.2013 пише:

    Ще трохи поспамлю трохи, шикарне і гарне відео
    http://vk.com/video41294049_165308872

  3. orest_lv 16.03.2013 пише:

    …. черговий колапс влади міста Львова. Про загрозу снігової бурі знали ЗАЗДАЛЕГІДЬ !!! Треба було: 1) відмінити на п”ятницю навчання у школах і вузах. 2) максимально обмежити (а де можливо і відмінити) робочий день в установах і підприємствах. 3) чітко організувати роботу аварійних служб. 4) залучити по можливості і потребі армійську техніку з Академії сухопутних військ, училища МНС та дислокованих у місті вояків. 5) … і все координувати МЕРІЇ !!!

    …. ОТ і все … а ле ж НЕ ВМІЮТЬ !!! 👿

  4. vrubli 16.03.2013 пише:

    patron, погоджусь! Стихія показала хто є хто, прикро, що існують такі недоброзичливі люди і радість від того, що таки існує завзятість! 🙂

  5. otomi 18.03.2013 пише:

    І це середина березня :))

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Львів знову засипає снігом

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*