Футзал. “Spring cup”. Юг-Контракт 5:2 Княжий ринок-2 (команда Воробуса перемагає і виходить у півфінал) - Блог про Львів

Футзал. “Spring cup”. Юг-Контракт 5:2 Княжий ринок-2 (команда Воробуса перемагає і виходить у півфінал)

І знову перемога

Вчора блог Воробуса анонсував про те, що у суботу продовжаться змагання на студентському турнірі під назвою – «Spring Student’s Cup».

І варто сказати, що вони таки продовжилися, бо те, якою була погода вчора визивало побоювання.

Групова стадія змагань минула і настала черга вирішальних поєдинків плей-офф, а тут вже права на помилку нема. Або ти виграєш, або програєш.

На стадії 1/4 фіналу у суперники команді «Юг-Контракт» попалася досить таки сильна команда – «Княжий ринок-2». Ця команда завжди бере участь у багатьох змаганнях і на багатьох із них вони постійно щось виграють. Тому легкої гри із ними явно не мало бути.

Перед грою були побоювання за те, чи зможе команда «Юг-Контракт» задіяти всіх основних гравців, бо були різні проблеми, але варто їм віддати належне – приїхали всі і сьогодні ми дійсно зіграли так як треба.

Розпочали поєдинок краще наші суперники, вони раз за разом били по наших воротах і десь здавалося ось-ось вони відкриють рахунок в зустрічі. Десь гра вдалася і вашому автору. А потім і за них забили ми і то двічі.

2-0 і це вже вагома заявка на перемогу, а коли на початку другої 20-ти хвилинки рахунок став і взагалі 3-0 здавалося все – гра зроблена.

Також читайте:   Челсі - переможець Ліги чемпіонів 2011/2012 років (відео)

І тут знову ж таки дається взнаки стара хвороба нашої команди. Ми розслабляємося і самі створюємо собі проблеми. Так сталося і сьогодні. За досить короткий час ми пропустили двічі і рахунок став 2-3.

Тайм-аут, розмова на підвищених тонах наших гравців і таки заграли. До кінця гри ми забили ще двічі, суперник пробував відігратися, але це був таки наш день.

Молодці, що можна ще сказати про наших всіх без виключення футболістів.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу команди «Юг-Контракт» із рахунком 5-2, що дозволило нашій команді вийти у півфінал змагань і поборотися за призові місця турніру.

Завтра ми вже на стадії 1/2 фіналу зіграємо із командою «Kids», яка сьогодні досить таки сенсаційно обіграла команду «Адреналін», яку вже всі бачили у фіналі змагань із рахунком 5-2.

Також до півфіналу змагань пробилися такі команди як «Прайд» (обіграли Сихів іх рахунком 4-1) та Лемберг (були сильнішими за ЛДУМВС із рахунком 4-0).

Що ж, чекаємо завтрашнього дня і вирішальних поєдинків на турнірі «Spring Student’s Cup».

Насамкінець додам, що матч за участю команди «Юг-Контракт» розпочнеться о 13 годині, тому всіх охочих підтримати нашу команду запрошуємо на штучне поле біля АС-2.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*