Чи варто в 2013 році не голитися в листопаді? - Блог про Львів

Чи варто в 2013 році не голитися в листопаді?

Варто чи ні?

Хто уважно читає блог, той пам’ятає, що минулого року блогер Воробус та наш активний дописувач – пан Вертоліт посперечалися і вирішили провести безпрецедентну акцію , а саме долучитися до спільноти людей, які не мали б голитися в листопаді.

Тоді ще цю подію називали в світі – «No Shave November» і вона проводилася в підтримку людей, які мають такі проблеми як ракові захворювання, зокрема рак передміхурової залози.

Суперечок тоді було багато, хтось казав що ми робимо правильно, що висловлюємо саме таким чином підтримку хворим людям, а хтось, що ми здуріли й своїм заростом нікому не допоможемо. Одним словом, було весело.

Цього року ця акція теж проводиться, вже навіть чув від людей, що планують не голитися в листопаді, а ось ваш автор поки що в роздумах.

Чому?

По-перше, якщо пам’ятаєте, тоді першим здався Вертоліт, а за ним на 23-й день здався і Воробус. Не голитися – це важко. Борода постійно чухається, ти виглядаєш страшним. Навіть чув що ще кілька днів і Воробуса би називали бабаєм і ним би страшили дітей.

По-друге, у супермаркетах вашому автору вже без проблем продавали 1517. Це був один єдиний плюс. А то знаєте, приходиш такий, а тобі кажуть чи є 18?

Також читайте:   Чи подасть Vrubli в суд на Воробуса?

По-третє, дівчата жахалися коли бачили у нас такі великі зарости бороди. А прекрасна половина людства любить же стабільність, як відомо.

По-четверте, все-таки, добре подумав, а що насправді дасть мені ця акція? Правильно писала колись одна дівчинка, що підтримку людям із хворобою можна висловити матеріальною допомогою, а не своїми витівками.

По-п’яте, один із наших читачів блогів написав у приватному листі до Воробуса, що якщо я не буду голитися знову, то він мене буде називати бабуїном. 🙁

По-шосте, сперечатися особливо нема з ким, тому якось не голитися – не цікаво. 🙂

І хоча, по всій ідеї провести акцію можна, бо Воробус не голився якраз із кінця жовтня, але таки вирішив цього не робити. Зараз піду, намилюся і збрию бороду. 😀

Хотілося би почувати вашу думку, читачі блогу, щодо теми «No Shave November», а саме чи варто голитися в листопаді і чи будете ви це робити?

Свої домисли прошу залишати у коментарях.

До речі, читав історію акції, то виявляється не голилися навіть дівчата. Їм, зокрема, було запропоновано не голити ноги. Борода ж то у них не росте. 😀 Це вже цікаво й ще й як.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Taras 03.11.2013 пише:

    В твіттері окремий хештег вивели – https://twitter.com/search?q=%23NoShaveNovember&src=hash

  2. Jorgen 03.11.2013 пише:

    По-третє, дівчата жахалися коли бачили у нас такі великі зарости бороди. А прекрасна половина людства любить же стабільність, як відомо.

    Запускаєш бороду і не бриєш – чим не стабільність?

  3. юн 03.11.2013 пише:

    Воробус напиши ще статтю чи варто купляти приставку заради Gta 5,чи краще обновити свій компютер

  4. юн 03.11.2013 пише:

    Бо хочеться пограти в GTA 5,йомік має playstation 3 і рубає кожен день,записує відео з гри і кидає на ютуб,і ще має гроші за перегляди,кожне відео по 100 тисяч переглядів набирає,а в мене приставки нема,і нема що пограти,вже виріс а всерівно в 5 частину хочеться пограти,бо в неї грають всі,навіть пенсіонери і то рубають,а я нє

  5. Вертоліт 03.11.2013 пише:

    Так дорогий мій Воробус я зараз маю сфоткатись на візу (буде нова розповідь про візу до друзів родини) і побриюсь але потім давай не бритись ) сдався першим не зважаючи що дівчата від мене не шарахаються. От так от всім кота !

  6. Архіваріус 04.11.2013 пише:

    Ворбусе, наступного разу коли будеш проводити таку акцію, організуй якийсь приз. Так буд цікавіше. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*