Теніс. Індіан – Веллс. Долгополов вибиває фаворитів та виходить у півфінал - Блог про Львів

Теніс. Індіан – Веллс. Долгополов вибиває фаворитів та виходить у півфінал

Долгополов крокує далі

У зв’язку з різними політичними та не лише подіями, якось випав із списку подій про які треба написати – теніс.

Що там цікавого, спитаєте ви? Невже розпочався черговий турнір Великого Шолома? Відповідь проста – ні.

Просто на підготовчому турнірі серії «Masters», що проходить в американському місті – Індіан-Веллс, сенсаційні результати демонструє перша ракетка України – Олександр Долгополов.

І якщо, у першому раунді змагань перемогу українського спортсмена над американцем Смічеком ніхто особливо й не сприйняв, то в другі раунді Саша наробив вже галасу і ще й якого.

Його суперником був іспанець Рафаель Надаль (перша ракетка світу). Що могла йому протиставити 28-а ракетка світу? Шансів практично не було. Але, недарма кажуть, що шанси є навіть тоді, коли їх взагалі нема.

Долгополов вийшов на корт, виграв перший сет із рахунком 6-3, потім 3-6 програв і доля поєдинку вирішувалася на тай-брейку, де сильнішим виявився українець 7-6 (7-5).

Наступним суперником українця на турнірі став 13-й сіяний – італієць Фоньїні. Теж в Сашу ніхто не вірив, всі ставили на представника країни «макаронів».

Але, Долгополов вийшов та впевнено обіграв свого опонента із рахунком 6-2, 6-4.

Також читайте:   Теніс. Roland Garros. Чвертьфінал. Джокович 3:2 Тсонга

Невже й наступного суперника зможе здолати українець? А ним став в черговому раунді змагань – канадець Раоніч.

Скільки Воробус слідкує за тенісом, то можу сказати, що з цим спортсменом навіть лідерам було важко грати. Якщо канадець і програвав, то в напруженій боротьбі.

Як же буде з Долгополовим. А Олександр, на диво, вийшов, і знову ж таки просто виніс свого спортсмена. Рахунок по партіях: 6-3, 6-4.

Український спортсмен крокує далі, де тепер на стадії півфіналу змагань зіграє із колишнім королем тенісу – швейцарцем Федерером.

Щось мені так здається, на цьому змагання для Долгополова завершаться. Та, нічого неможливого не буває. Якщо впевнено грати проти гранда світового тенісу, не помилятися на своїх подачах, то шанси можуть бути.

Згадати лише гру іншого українця Стаховського проти «Феді» на турнірі під назвою «Вімблдон». Тоді теж шансів не було, а Сергій вийшов та просто переміг свого опонента.

Чекаємо цього поєдинку з нетерпінням, а Олександру треба побажати лише успіху.

P.S. До речі, черговий турнір Великого Шолома розпочнеться аж наприкінці травня, коли спортсмени будуть грати на полях Франції.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*