Велосипедна доріжка на вулиці Городоцькій

Велосипедна доріжка на вулиці Городоцькій

Знову Воробус взяв свого фотоапарата і пішов гуляти містом. Погода – хороша, а чого б і ні?

Тим більше, що треба розвивати таку тему як «Велосипеди» про яку ми останнім часом багато пишемо на блозі.

Фотографій наробив багато, тем буде багато. Єдине що вам, читачі блогу, треба так це читати наш ресурс і частіше на нього заходити.

Про що будемо говорити сьогодні? Відповідаю, про велосипедні доріжки нашого міста, а саме про таку велодоріжку на вулиці Городоцькій.

Коли не цікавився велосипедами, то навіть не зауважував що після ремонту вулиці Городоцької на ній з’явилися велосипедні доріжки. А вони таки є, і що цікаво, з обидвох сторін.

Починаються вони в районі СІЗО, а завершуються біля церкви Cвятої Анни, де вже починаються велосипедні доріжки на вулиці Шевченка.

Городоцька

Чесно скажу, коли пройшовся вулицею Городоцькою і глянув на це все діло, то був розчарованим. Велосипедні доріжки там є, але фактично не існують.

Чому?

Причин багато: занадто вузький тротуар, відсутність культури в пішоходів тощо. Від того і велосипедисти просто таки «забивають болт» на них і їдуть по дорозі. А що ще робити?

Перша велосипедна доріжка розташована зліва. Вона ще більш-менш відповідає всім нормам, тротуар широкий, але люди вперто ігнорують їх і масово по них ходять.

Також читайте:   Відтепер квитки будуть перевіряти й у маршрутках

Рагулізм

На заклики любителів «двохколісних» звільнити законно відведену їм дорогу люд ігнорує і навіть ще вставляє свої п’ять копійок.

З правого боку і взагалі журбинка. Десь починаючи від СІЗО починається велосипедна доріжка, вона то в належному стані, але тротуар настільки вузький що люди просто не мають як йти по ньому і ступають на доріжки для велосипедів.

І лише ближче до церкви Святої Анни тротуар стає ширшим і велосипедисти можуть спокійно собі їздити.

Можливо їх треба було робити посередині дороги якраз там де зараз насаджені дерева? Принаймні таку думку висловив колега, якого випадково зустрів автор біля СІЗО.

Ось такі от справи. Але, і це ще не все. Після Городоцької Воробус пішов дивитися на велосипедні доріжки на вулиці Шевченка. А там були ще ті казуси, основний – це рауглізм водіїв транспортних засобів.

Та, це вже тема однієї з наступних публікацій на блозі Воробуса.

Поважаймо один одного і тільки тоді ми заживемо так як треба.

Вихідні продовжуються, тому блог Воробус від імені покірного автора – Ігорка бажає вам їх гарно провести.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Велосипедна доріжка на вулиці Шевченка

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*