Як Воробус випадково взувся в жіночий каблук - Блог про Львів

Як Воробус випадково взувся в жіночий каблук

Жіночий каблук

І під кінець робочого дня, а з ним і тижня Воробус спробує трохи повеселити своїх читачів і не лише. А то кого на роботі чи на вулиці не зустріну всі лише й скиглять, що холодно, руки позамерзали, всі хочуть тепла й так далі.

Так от, цим людям я відповім наступними словами: не думайте про холод, займіться чимось цікавим, розвійтеся, а якщо й після цього не зігрілися, то одягайтеся в зимові куртки. Вони вам точно допоможуть.

Принаймні автор блогу так і зробив. За холод я навіть і не думаю. По швидше би вже сніг впав і можна було поїхати на лижі.

Про зимові види спорту будемо говорити згодом, а поки що про веселий випадок, який нещодавно відбувся зі мною.

Так от, діло було так… Щось Воробус ніяк не міг розібратися із поломкою свого компутера й вирішив звернутися за допомогою до Володьки ПВСа. Пам’ятаєте ще такого?

Колись ця людина активно вела блог, але з часом почала лінуватися щось дописувати, а потім ПВС і взагалі забив на нього.

Менше з тим, добре, що за автора блогу не забуває і час від часу допомагає.

Взяв я свого компутера, пішов додому до Володьки, все було ок, зробили, а коли повертався в рідне гніздечко випадково переплутав в темноті взуття і взув не свої улюблені білі мешти, а жіночий каблук.

Також читайте:   Чи подасть Vrubli в суд на Воробуса?

Опапа, чи ї ж то спитався Воробус. За мить ПВС дав відповідь, що його сестри, яка в цей час дивилася телевізор в сусідній кімнаті.

Не подумайте, що я надумав був забрати її взуття до себе додому. Аж ніяк. Я просто ще досі не можу збагнути як прекрасна половина людства в них ходить.

Це ж так важко і при тому, що платформа сестри Володимира була не такою високою і тонкою як носять деякі дівчата.

От уявіть собі картину – одягаєте ви каблуки, стаєте такими високими, але рушити з місця не можете. Ногу постійно жме… Ой мама рідна, одразу їх зняв, краще вже використовувати свої улюблені мешти.

Так чому дівчата люблять ходити на високих підборах? Взагалі так звана шпилька була винайдена в 1950 році італійським модельєром Сальваторе Феррагамо: в якості опори для каблука він запропонував довгий сталевий стрижень-стилет.

Напевно наша улюблені просто хочуть виділитися серед натовпу, показати які вони стрункі, а саме каблуки дозволяють це зробити.

Хоча, можливо у коментарях до цієї публікації вони мене поправлять.

Я ж цю публікацію завершу словами: «Для нас хлопців головне, щоб каблук не був на голові, бо тоді буде ой як важко».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Arwenita 09.10.2015 пише:

    Сальваторе Феррагамо… Тепер я буду знати, кому “дякувати” =) Мабуть, десь там, на тому світі, він ходить взутим у власний винахід.

    Насправді, високі тонкі підбори підкреслюють жіночу сексуальність (хоча це – суб”єктивна точка зору), візуально подовжують ніжки. Вирівнюється постава – спробуйте-но згорбитися на підборах =) Покращується хода (на жаль, не у всіх, а тільки в тих, хто добре навчився ходити “на висоті”).

    Проте у високих підборів є багато мінусів. По-перше, деформація стопи, яка може статися, коли такі підбори носиш постійно. По-друге, варикозне розширення вен через постійне напруження і застій крові, бо стопа знаходиться в неприродному для неї положенні. По-третє, деформація і псування нігтів на ногах.

    Отже, у всьому треба знати міру. І якщо дуже хочеться взути ті підбори на свято чи на прогулянку з хлопцем мрії, то, звичайно, можна, але ненадовго. Та й півдня ходити на 9-сантиметровій шпильці – то не задоволення, а суцільне знущання над власним тілом (з власного досвіду).

    Я сама – не прихильниця високих підборів (особливо – шпильок). Проте подобається, як вони виглядають на інших жінках, коли вони впевнено на них пересуваються, а не як коники-стрибунці. Мені більше подобається щось більш стабільне та безпечне. Низький каблук, невисока платформа, танкетка. Іноді можу взути високий каблук, але він має бути не вузьким і стійким. Я – за зручність.

  2. VIK 09.10.2015 пише:

    Жіноче взуття 42,43 та 45

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*