Чим здивувати жінку на 8 березня? - Блог про Львів

Чим здивувати жінку на 8 березня?

Сюрприз на 8 березня

Думаю не один чоловік вчора на роботі вітав своїх співробітниць з святом, яке поступово наближається і має воно назву – Міжнародний жіночий день.

Досить багато зараз ходить розмов про те, що з часом треба забути за це свято, тобто перестати його святкувати. Мотивують своє рішення ці люди тим, що воно «папахує» радянськими часами.

Можливо десь воно так і є, але Воробус на даний час утримається від подальших коментарів. Поки воно є, то жінок треба вітати.

Хоча, я дотримуюся такої точки зору, що наших жінок треба любити кожного дня, дарувати їм тепло, подарунки, адже без них було би ой як скучно жити.

Якою буде тема наступної публікації?

Все просто, як здивувати жінок на 8 березня?

1. Приготуйте святковий обід.

Маю одного файного приятеля, то він з року в рік розказує як з колегою збираються в нього вдома і готують щось нове для себе. Жінки в цей час сидять в іншій кімнаті, попивають чай, а коли все приготоване приходять й все, якби то сказати, інспектують.

Питався його чи все вдається? Колега відповідав, що не завжди. Але, якщо чогось не вистачає, то жінки допомагають все виправити.

Якщо ви один, то спробуйте приготувати жінці сніданок у ліжко. Хоч один день на вихідних не поспіть, прокиньтеся з самого рання й щось приготуйте. Тільки я вас прошу, не треба смажити яйце і робити каву. Це надто банально.

Також читайте:   З днем народження, Україно!!!

2. Вечеря при зірках.

Дівчата в нас хто? Правильно, романтики й вони точно люблять таку атмосферу. Якщо не можете самі приготувати щось, то можна піти кудись в ресторан. Хоча, кажуть, що й на даху будинку теж є зорі.

Залишається знайти стіл, приготувати вечерю, запалити свічки й життя вдасться.

3. Заспівайте пісню.

Зараз є дуже багато фірм чи то правильніше назвати агентств, де можна прийти, записати пісню й вже при зустрічі з коханою людиною дати їй її послухати.

4. Змонтувати веселий фільм.

Знаєте як на весіллях часто роблять фільми про дитинство. Так от, щось таке можна придумати. Програм в Інтернеті є безліч.

А коли фільм буде готовий, то просто кличете свою пасію, вмикаєте фільм і вона уважно все це дивиться. Дівчата люблять увагу, й повірте мені, такий подарунок сприймуть позитивно.

5. Подаруйте великий букет квітів.
Кажуть люди, що на даний час – це банальщина, але, як на мене, нічого подібного. Дівчата як і увагу, так і квіти люблять й ніколи з ними не виставлять вас за двері.

Яким би не був подарунок пам’ятайте, що жінку треба любити кожного дня, а не лише на свято 8 березня.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. bankiduki 06.03.2016 пише:

    Чим здивувати?

    Не подарувати нічого на ті празники, а приділяти більше уваги і поважати

    • Омелян Косопизд 07.03.2016 пише:

      Не важливо що ви подаруєте вашій коханій чи то ключі від Lexus чи то шишку з лісу , головне щоб від душі , від серця.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*