Як Воробус ходив на “Що? Де? Коли?” - Блог про Львів

Як Воробус ходив на “Що? Де? Коли?”

Що? Де? Коли?

А на завершення цього дня розповім нашим читачам про те, як вчора Воробус ходив бавитися в таку цікаву інтелектуальну гру як: «Що? Де? Коли?».

Чесно признаюся, в подібній забаві взяв участь вперше в житті, а до цього лише переглядав цю передачу по телевізору.

Як це часто трапляється у нашому з вами житті, все вийшло спонтанно. Йшов додому, раптом колега запропонував піти з ним пограти в цю гру, погодився, а далі вже увійшов в азарт.

Наша команда називається як і міні-футбольний клуб – «Нові імена». Окрім нас участь у забаві брало ще приблизно 22 команди.

Дійство відбувалося в одному із залів пивоварні «Старгород». Коли лише зайшов до залу, то не мав жодного уявлення як проходить гра, яким чином формуються команди й так далі. Бачив лише столики на яких люди сиділи, розмовляли між собою попиваючи пиво або інші напої.

Згодом люд почав сходитися і близько 19 години 30 хвилин все розпочалося.

Ніколи в цю гру не грав, тому спершу аж дуже не пхався у процес гри. Але, колеги (загалом нас було шестеро) на чолі з Володимиром Крупчуком наполягли щоб я долучався до гри.

Послухав…

Вступне слово ведучого, нагородження призами гарних дівчат (їх було на шоу дуже багато, одна краща іншої) й розпочинається основна гра.

Також читайте:   Акція для коментаторів - підбиття підсумків

«Що? Де? Коли?» складається із 9-ти турів. Завдання є різними: як легкі, так і складні.

Розпочали ми з ребусів. От скажімо є слово «Воробус», букви розкидані хаотично, і треба догадатися що там написано.

Потім пригадую ще була забава під назвою – «Правда чи не правда». Командам зачитують якесь твердження, а ми маємо думати чи це брехня чи ні.

З кожним туром запитання ставали все складнішими. Чого вартують загадки на логічне мислення. От було питання кого виносили свої жінки під час пожежі у старовину.. Саме логіка допомогла нашій команді сказати вірну відповідь – чоловіків.

Найбільш сильним ваш автор був у пісенних конкурсах. Командам пропонують послухати пісні й згодом вгадати хто її співає. Ну, хоч десь я був на висоті.

А так, було весело. І ще я зрозумів, що дуже багато в житті ще не знаю. Треба більше читати, дивитися фільми, читати історію тощо.

В кінці трьохгодинного марафону було оголошено результати забави. Так от, серед 23 команд «Нові імена» зайняли 7 місце, поступившись третьому місцю лише 2 балами.

Десь ми недопрацювали, скажімо у запитанні з серцем кита та про Чарлі Чапліна.

Але, це нічого…. Одним словом, там треба побувати. Реально розумієш, що в цьому житті ти далеко не все знаєш.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*