Відгадай де розташована така скульптура?

Скрипаль

Надворі стало трохи холодніше, то ж можна нарешті сісти за комп’ютер та почати писати публікації на блог. А то спека не те що не давала нічого зробити, а й були думки лише про відпочинок на морі або ж на дивані.

Тем для обговорення є, як завжди, багато. І перше що ми зробимо, так це оголосимо про початок нового конкурсу від Воробуса. Любить же автор побавитися в різноманітні забави.

На цей раз забава була тривати до тих пір, поки хтось один із наших читачів не відповідь правильно на поставлене запитання.

Щоб аж таких сильних суперечок не було хто переможець, на цей раз за правильну відповідь призів встановлено не буде. А то бували вже випадки, коли виникали суперечки, що хтось написав під одним ніком, а хтось під іншим і так далі.

Зараз же просто будемо бавитися в ерудицію і знання нашого улюбленого міста Лева. То ж, слухайте загадку:

Отже, нещодавно Ігор Воробус їздив у цей район по справах. Але, окрім них я також вирішив прогулятися навкруги і коли йшов по вулиці, яка ніде не звертає біля одного з житлових будинків побачив що на вході розташована скульптура – чоловічок, який грає на скрипці.

Також читайте:   "King Cross Leopolis" чи "Forum"?

Він немов запрошує прийти в цей будинок і вийти з нього з хорошим настроєм. Прямо таки одразу ж почав наспівувати пісню – «Роксолано»….

Де саме розташована ця скульптура? Якщо не точну адресу, то принаймні біля чого розташований цей будинок треба вказати.

Знаю, більшість наших читачів мене одразу ж різко розкритикує, скаже що таке знайти нереально, але на то він і Воробус щоб задавати такі загадки.

Щоб хоч трохи стало легше, спробую дати п’ять підказок:

1. Район пов’язаний із молоддю. Яким чином, а це вже думайте.

2. Сюди їздить один єдиний вид громадського транспорту.

3. Поруч – місце тиші.

4. Особняки там на кожному кроці. Куди не глянеш усюди вони. Воробус навіть говорив, що якби мав подібний будинок, то через день би скликав друзів на шашлик.

5. Також як їхати туди є місце, яке багато люд зараз просто ненавидить в останні роки.

Пробуйте попрацювати, зібратися з своїми думками й дати відповідь на цю загадку.

Якщо ж ніхто не відповість правильно, то максимум наприкінці літа я спробую ще раз туди піти, зробити більше фото з собою на фоні й показати громадськості.

На сьогодні це ще не все… Далі неодмінно буде, залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. вау о це загадка 28.06.2016 пише:

    погулянка коло стадіону

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*