Воробус-ТВ. Як “Нові імена” грали футбол на горі Парашка (відео) - Блог про Львів

Воробус-ТВ. Як “Нові імена” грали футбол на горі Парашка (відео)

Футбол на Парашці

Пам’ятаєте свого часу відомий спортивний журналіст Валентин Щербачов грав у футбол на найвищій вершині України – горі Говерлі, висота якої 2061 метри над рівнем моря.

Автору так це сподобалося, що пообіцяв що неодмінно зроблю подібне на якій-небудь вершині.

Звісно, що це треба робити тоді, коли подорожуєш на автомобілі, адже окрім футбольного м’яча з собою також треба брати намет, одяг, їжу, воду й так далі.

І в гірському поході м’яч тут явно зайвий.

Минулих вихідних Воробус і компанія знову вибралися в гори. На цей раз їхати далеко ми не стали, а зупинилися в селі Коростів, звідки можна спокійно зайти на вершину під назвою Парашка.

Звісно, ця гора це вам не Говерла, але тим не менше, являється найвищою вершиною у Львівській області. Її висота складає – 1268 метри над рівнем моря.

Робити сходження на Парашку можна з багатьох місць. Якщо хочете розгледіти більше краєвиди, то вартує це робити зі Сколе.

Також читайте:   Олександр Поворознюк: "Про курей, 32 мільйони за ніч та скільки п'ють судді" (відео)

Якщо ж треба якнайшвидше зайти, то краще це робити з Коростева.

В нашому випадку ми йшли «пустими», тому було прийнято рішення захопити з собою м’яч.

Звісно, що вже на самій вершині було холодно. Інколи хотілося просто взяти все й втекти в теплі місця, настільки сильно дув вітер.

Але, Воробус був би не Воробус якби не зробив те, заради чого йшов на гору.

Відпочивши, автор і ще один мій одноклубник – Володимир Ільків зробили імпровізовані ворота й почали пробивати один одному пенальті.

Само собою, що сильно ніхто не пробив, а все робилося чисто символічно, адже навіть за такого темпу, м’яч декілька разів ледь не злетів з гори у прірву.

Більше нічого говорити й писати не буду, а пропоную перенестися на вершину гори Парашка й переглянути відео у продовженні рубрики «Воробус-ТВ»:

Як буде час та можливість, то неодмінно щось спробую зняти ще. Сезон гірських походів ж лише розпочинається….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*