Секрети Viber. Частина перша

Секрети

Думаю на даний момент є мало людей, які б не користувалися цим популярним месенджером. У сьогоднішній публікації мова піде про Viber, а саме його секрети.

Багато хто користується програмою, але не знає всіх його функцій. Спробуємо їм у цьому допомогти.

1. Вимкнути сповіщення.

Зазвичай всі повідомлення у вайбері вискакують на екран незалежно від ваших дій. Якщо листувань занадто багато, то це може відволікати від роботи і навчання. У таких випадках можна відключити всі повідомлення частково або повністю.

Для цього відкриваємо Налаштування - Повідомлення і забираємо галочку з усіх або тільки непотрібних вам пунктів.

2. Сховати статус «У мережі».

Бувало таке що ви не хотіли аби вас бачили у мережі? Це можна зробити й необов’язково вимикати інтернет на телефоні.

Для цього заходимо у Налаштування – Конфіденційність й забираємо галочку «У мережі». Це можна зробити лише раз на день.

3. Приховати статус переглянутих повідомлень.

Зазвичай вайбер показує, що повідомлення було прочитано співрозмовником. При цьому багато користувачів не хочуть щоб навіть такі дії було видно у бесідах. У вайбері цю функцію можна відключити. Для цього заходимо в Налаштування - Конфіденційність і забираємо галочку з параметра «Відправляти статус Переглянуто».

4. Заблокувати номер

Ви не хочете з кимось спілкуватися або занадто часто отримуєте повідомлення і рекламу від різних магазинів. Зазвичай ми самі даємо згоду на отримання такої реклами, при заповненні різних анкет. Виправити це досить легко заблокувавши номер.

Для цього заходимо в Налаштування - Конфіденційність - Заблоковані номера, натискаємо на Плюс і вводимо номер або вибираємо його з контактів.

5. Економія місця на смартфоні.

Бувало у вас таке, що телефон видавав сповіщення ніби не має місця щоб зберегти той чи інший файл?

Зазвичай всі фотографії та відео файли, якими діляться з вами в групових і звичайних чатах Viber автоматично зберігаються в пам'яті смартфона. Згодом прийняті файли можуть займати занадто багато місця. Відключити таке збереження всіх файлів можна зайшовши в Настройки - Мультимедіа і забрати галочку з параметру «Зберігати в галерею» і / або «Видаляти старі аудіо / відео».

Тепер залишається не забувати зберігати потрібні тільки вам фото і відео-файли з листувань.

Вже завтра продовжимо…




Публікації по темі:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*