Сьогодні у Львові водне поло, день відкритих дверей у ботанічному саду та фестиваль ретро-автомобілів - Блог про Львів

Сьогодні у Львові водне поло, день відкритих дверей у ботанічному саду та фестиваль ретро-автомобілів

Водне поло

Нарешті настало літо. Люди вже можуть не бідкатися що падає дощ, коли він припиниться, а підніматися з набридливих, твердих диванів та йти гуляти. Якщо не зібратися у родинному колі, то є можливість піти на різноманітні культурні події, які відбуваються у нашому місті.

Куди піти сьогодні?

Водне поло

Цей вид спорту не є частим гостем нашого міста. Саме у неділю, 2 червня, у місті Лева завершується чемпіонат України, а саме відбудуться поєдинки завершального, шостого туру. На підсумковий розподіл місць у турнірній таблиці результати цих матчів не вплинуть, але все ж.

О 12:00 між собою зіграють ВК Маріуполь та збірна Харківського області, а о 13 годині 15 хвилин на басейн «СКА» вийдуть змагатися дві львівські команди УФК та Динамо.

Їхня минула зустріч завершилася перемогою молодих ватерполістів зі Львова. Як буде цього разу?

День Відкритих дверей у ботанічному саду

Сьогодні знову там можна зайти абсолютно безкоштовно. З 14:00 і до 18:00 год., у Ботанічному саду Львівського національного університету імені Івана Франка триватиме «День відкритих дверей «Веселкова палітра ірисів».

Також читайте:   Електронний годинник та термометр біля університету "Львівська політехніка"

“Коли в одному саду розквітають 150 видів ірисів, то більшої кількості відтінків складно й уявити. Іриси завжди дивували розмаїттям барв, тож недарма їхня назва перекладається з грецької, як веселка.

Фестиваль ретро-автомобілів

Не забуваймо також, що у пару культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького триває фестиваль старовинних автомобілів. Окрім виставки, сьогодні також відбудеться традиційна гонка «Львівський трикутник» за маршрутом вул. Вітовського – Стрийська – Героїв Майдану.

Якщо ж Ви хочете зайти на виставку, то з власного гаманця доведеться викласти 100 гривень. Саме стільки коштує перепустка.

Шашлик на природі

Якщо ж Вам недовподоби різного роду події, то треба брати рідних, друзів та виходити на природу. Погода цього му сприяє і ще й як. Дощу нема й, так виглядає, що довгий час не буде.

Спробує кудись піти й Ігор Воробус. Що саме мене зацікавило, це вже дізнаєтеся завтра.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*