Велосипедом на Левандівку

Левандівка

Воробус продовжує їздити на велосипеді й досліджувати різні райони нашого міста.

Зокрема, у цьому пості розповім про те, як мені вдалося побувати на Левандівці.

Відкрию маленький секрет, саме у цьому районі міста я працював на виборах. На 7 годину ранку треба було бути на дільниці, то ж само собою, що я взяв велосипед й поїхав на ньому. Спробуй у вихідний день дочекатися автобуса чи тролейбуса. Хоча, вже потім, їдучи на двоколісному, побачив що транспорт почав їздити вулицями міста близько 6 години ранку.

Але, то таке.

Забігаючи наперед, хочу зазначити, що їхати велосипедом на Левандівку одне задоволення. Це поки що після Чорновола – один із найкращих районів, де є велосипедні доріжки. Зараз поясню чому.

На Левандівку я їхав з центру й цікаво було за скільки часу я зможу заїхати в інший кінець міста Лева.

Моя подорож розпочалася від Галицького ринку. За мить я виїхав на проспект Шевченка, далі проїхався біля райвідділу на Мартовича, виїхав на вулицю Стефаника й за мить був вже на велосипедній доріжці на Коперника. Там вже легше, щоправда треба переключитися на 1 передачу й якимось чином виїхати на вулицю Степана Бандери. Далі у повільному темпі я доїхав до привокзального ринку, де разом із трамвайною колією побудована велосипедна доріжка, яка виведе мене прямо до Левандівського моста.

Також читайте:   Відзнака LIEBSTER BLOG AWARD від Юльки-Бульки + інтерв’ю Воробуса

Далі ж вулиця Сяйво, де вже їхати дуже просто.

Назад я повертався ще краще. Знову Городоцька та її велосипедні доріжки, потім доїхав до церкви, де на швидкості «злетів» до університету Франка. Там же є велосипедна доріжка на вулиці Листопадового Чину, проїзд по проїзній частині через вулицю Гнатюка й дорога для велосипедистів на проспекті Свободи.

Сподобався мені цей маршрут тим, що по дорозі нема казусів. У наступних статтях розповім про те, як я їздив на Сихів. Ось там були приколи. Згадував я тих розробників велосипедних доріжок злим, не тихим словом. Думав просто не доїду. А тут все просто й без проблем.

В одному сторону дорога мені зайняла не більше як пів години. Назад, думаю, заїхав ще швидше.

Подорож Воробуса містом Лева на велосипеді продовжується.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*