Перші враження від Туреччини - Блог про Львів

Перші враження від Туреччини

Воробус у Туреччині

Після незначного відпочинку Ігор Воробус знову повертається на блог. Щоб зникнути знову? Мабуть, що так. Відпустка триває, то чому б її не використати по-повній.

Настав час відкрити завісу куди зникав ваш автор. Все дуже просто, я їздив з друзяками відпочивати у Туреччину. Захотілося щось змінити, побачити іноземні моря, а в даному випадку Середземне, то ж ще задовго до подорожі купив туристичну путівку.

Хоча, признаюся чесно, не дуже люблю подорожувати з туристичними фірмами.

Які перші враження залишилися від Туреччини?

1. Надзвичайна спека.

Особисто я ще ніколи не жив у таких умовах. Надворі так спекотно, що ти просто змушений втікати до номера. У них працюють кондиціонери, але й вони не дуже то помагають.

На 5-й день мого перебування в Туреччині температура повітря сягнула + 46 градусів. Як сказав місцевий бармен, це був рекорд цього літа.

2. Велика кількість росіян.

Російська мова в Туреччині усюди: у готелі, на пляжі, у магазинах. Української менше, але й вона проскакує. Для прикладу, у нашому готелі проживало приблизно 6-7 людей з України.

3. Турки.

Вони дуже веселий народ. Якщо чесно, я був трохи здивований, що вони сидять біля моря й кидають у нього каміння. У той же час прості жінки переносять ліжка, прибирають. Пішли б хоча б рибу яку-небудь зловили.

Також читайте:   Парк "Піскові озера" - чудове місце для відпочинку

4. Місцеві залицяльники.

Що турки добре роблять., так це розповідають казочки дівчатам. Як не виноградник він має, то готель, то син директора, то брат директора, то машини пропонують дівчатам. Кілька представниць прекрасної статі велися на них.

5. Багато магазинів.

Про це буде окремий пост, а якщо коротко, то купити там можна «дідька лисого». Ваш автор не став виключенням. Проте, я не купляв шуби, шкірянки, чого не скажеш про інших людей.

6. Медицина.

З чим, а з нею тут можуть бути великі проблеми. Якщо ти захворієш на місці, то проблеми виникнуть ще ті. Треба звертатися до страхової компанії, вона може сказати, що ти вживав алкоголь, що отримав травму не в готелі, а десь в іншому місці. Одним словом, мінус відпочинку за кордоном.

7. Доступний транспорт.

Якихось дві години і ти в Анталіїї. Тебе зустріли на місці, посадили в автобус і за 45 хвилин ти вже їси.

8. Безлімітний алкоголь та їжа.

Як каже мій хороший друг, ти прокидаєшся, тебе привели як телятко до їжі і кажуть вибирай що хочеш.

Трохи звикну до клімату в Україні й знову повернуся до публікацій на блозі. А поки що літо продовжується.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*