Як Воробус ледь не вбився на велосипедній доріжці на Стуса

Стуса

Черговий день розпочинається. І поки більшість людей лише попивають каву та збираються на роботу, Ігор Воробус вже пробує видати у світ нову публікацію.

На цей раз почнемо із справ велосипедних. Справа у тому, що вчора ваш покірний знову мав казус. Після 18 години вечора вирішив зустрітися із друзями на Сихові.

Звісно, що я продовжую ігнорувати громадський транспорт міста й пересуваюся по місту на велосипеді.

На Сихів найкраще їхати по вулиці Стуса. Не такий вже стрімкий підйом там як здається на перший погляд. Саме так і зробив, швидко заїхав з центу (витратив близько 25 хвилин), а ось назад розпочалися приколи.

Щастя від Бога, що я залишився цілим та неушкодженим.

Посидів Ігор Воробус з друзями, наголошую не в сутінках поїхав додому, причепив на заднє сидіння ідентифікатор для водіїв, минув набридливий міст й здається не складе труднощів вже нічого аби доїхати швидко до Стрийського ринку. Так лише здавалося, адже проблеми почалися і то серйозні.

Минув міст, поворот на 8 лікарню, а далі розпочався стрімкий спуск. Так чому ж тут добре не розігнатися? Тим більше, що є широка велосипедна доріжка.

Добряче розігнався й тут на тобі. Добре, що у мене реакція нормальна і перед тим добре накачав колеса. Уявіть собі ситуацію – їду я на високій швидкості, велосипедна доріжка пересікається з проїзною частиною. Все ніби добре, але добра то нема, адже з’їзду з велосипедної доріжки нема, а на наступну її частину теж поставили величезний бордюр.

Також читайте:   На перехресті вулиць: В. Великого - Стрийська встановили світлофор

Як ви думаєте що сталося з вашим автором? Вчасно загальмувати не зумів, гальмівний шлях був ще той, тому я просто гепнувся з одного бордюра на інший. Добре що не впав, а то б наступні дні відпустки провів у травматологічному відділенні восьмої лікарні.

Позаду мене їхав інший велосипедист, він зупинився і був шокований побаченим. За його словами він би теж так само гепнувся об бордюр як Ігор Воробус.

Щодо мене, то я зупинився, перевірив на справність велосипед та поїхав далі вже по дорозі. Та ну її ту велосипедну доріжку на Стуса. Не здивуюся якщо там ще є подібні казуси.

Сьогодні зранку написав скаргу на Гарячу лінію міста. Побачимо як вони зреагують на подібну проблему. Це реально біда. Якщо ви хочете таким чином зменшити швидкість велосипедиста, то треба ставити обмежувачі швидкості як у парку Івана Франка, але ж не залишати високі бордюри.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Vorobus 07.08.2019 пише:

    Ви думаєте гаряча лінія міста якось зреагувала? Назбираю повний перелік таких небезпечних ділянок у Львові й напишу цілий пост.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*