Все, що ви хотіли знати про осінні тури в Єгипет - Блог про Львів

Все, що ви хотіли знати про осінні тури в Єгипет

Єгипет

В країні фараонів стартував оксамитовий сезон. Тури в Єгипет зі Львова з кожним днем стають все жаданішими. Це все, що вам варто знати, і над чим потрібно замислитись.

Чим холодніше стає за вікном, тим сильніше розгорається попит на гарячі тури в Єгипет і не лише тому, що у Львові холодно, а на узбережжі Червоного моря – спека. Ми всі хочемо маленького свята перед затяжними та похмурими зимовими місяцями. Дозвольте собі маленьку слабкість! Саме Синайський півострів чи західне узбережжя Червоного моря пасуватимуть другій половині вашої законної відпустки.

Про осінню погоду в Єгипті

Якщо, коротко, восени в Єгипті спекотно, але на диво комфортно. Якщо конкретніше – стовпчик термометра тримається в межах +30ºС.

Найбільш спекотно на узбережжі Червоного моря – Хургада, Шарм-ель-Шейх – +36-40ºС (не лякайтесь, біля моря такі температури сприймаються дуже легко). Прохолодніше в Олександрії (Середземне море) +30ºС та Каїрі +32ºС (якщо запланували насичену екскурсійну програму – це ідеальний час).

Ночі в осінньому Єгипті теж дуже комфортні +23ºС, але, якщо їдете на північ країни, захопіть кілька теплих речей.

Що стосується дощів, то восени в Єгипті їх практично не буває.

Чи тепле море в Єгипті в жовтні?

Звичайно, тепле і навіть дуже. В середньому температура води коливається на позначці +28ºС. Температура може дещо змінюватися залежно від курорту чи регіону, але загалом купатись можна всюди. Якщо їдете на відпочинок в Єгипет з дітьми, краще обирати південніші курорти.

риби Червоного моря

Скільки коштує відпочинок в Єгипті в жовтні?

На відміну від України, де в перші осінні дні ціни на відпочинок біля моря суттєво падають, в Єгипті все навпаки: як тільки спадає виснажлива літня спека – зростають ціни на тури до Єгипту. Однак не поспішайте відмовлятись від ідеї поїхати на відпочинок до моря! Ближче до середини жовтня ціни стабілізуються, а потім поступово починають знижуватись. Приходьте в офіс компанії «Поїхали з нами» у Львові, і ми підберемо для вас найкращий варіант і за ціною, і за якістю.

Також читайте:   Поради для подорожі автостопом

Куди поїхати в Єгипет в жовтні?

Все залежить від того, чого ви хочете: полежати на пляжі чи пороздивлятися піраміди. Беззаперечно, топовими варіантами лишається Хургада і Шарм ель Шейх, але є і інші, менш затерті, варіанти.

  • Якщо хочете провести відпочинок в Єгипті максимально активно: попірнати з аквалангом, покататись на водних лижах, їдьте в Дахаб.
  • Хургада – ідеальна для відпочинку з дітьми – тут легкий доступ до моря, завжди тепло і дешево.
  • Беззаперечні плюси Шарм ель шейху – гнучка цінова політика, чисте море і кораловий риф.

А ще жовтень-листопад – це чудовий час, щоб тісно познайомитись з культурою Єгипту: з’їздити до пірамід, відвідати відомі музеї, навідатись в пустелю та ще багато чого не менш цікавого.

екскурсія до пірамід

Не сумнівайтеся, купуйте тури в Єгипет зі Львова і їдьте насичуватися теплим сонцем перед затяжною українською зимою. Приходьте до нас, в офіс «Поїхали з нами», і ми підберемо для вас розкішний тур, обіцяємо!

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*