«Європейська ліга ветеранів» розширює свої кордони! Турнір у Львові. Післямова - Блог про Львів

«Європейська ліга ветеранів» розширює свої кордони! Турнір у Львові. Післямова

Післямова

Після турніру «Lviv Football Cup» учасники поділилися своїми враженнями:

Роман Михайлів ФК «Львів»

– Ваші враження від проведення «Lviv Football Cup», чи є у планах проведення більш масштабного турнірі ветеранів?

– Як для першого разу все вдалося. Приїхали гості з Бресту, з Волині, було дві команди зі Львова. Безперечно такі турніри треба проводити у майбутньому, у першу чергу щоб ветерани зібралися, познайомилися, поговорили.

Маю надію, що з часом вдасться організувати більш масштабні змагання ветеранів.

Щодо нашої команди, то результат ( ФК «Львів» посів третє місце з чотирьох команд – авт.) це не найголовніше. Найголовніше – це участь, спілкування з людьми, отримання нових емоцій, які ми не маємо кожного дня.

Сергій Піддубний «Володимирівка»

– Вітаємо з перемогою, які враження залишилися від турніру «Lviv Football Cup»?

– Дякую за привітання. «Володимирівка» бере участь у подібних турнірах вже не перший раз. Ці змагання вийшли трохи специфічними у першу чергу через малу кількість команд.
Зазвичай у Європейській лізі ветеранів бере участь значно більше команд, мінімум десять, але, тим не менше, приємно зіграти з ветеранськими командами класного рівня. Друга команда «Львова» була значно слабшою за решту команду, хотілося би сильнішого суперника, проте загалом турніром у Львові задоволені.

– З ким сьогодні було грати найважче?

– «Динамо-Брест». Пересікаємося з ними часто, разів зо п’ять грали точно, завжди боротьба з першої і до останньої секунди. Даний матч не став виключенням.

– Ваші побажання організаторам?

– Бажаю щоб у майбутньому цей турнір став ще масштабнішим, адже нам ветеранам завжди класно зібратися на подібні змагання, поспілкуватися і зіграти в улюблену гру.

Роман Кондрашук «Динамо-Брест»

– Ваша команда зайняла друге місце, результатом розчаровані?

– Хлопці-молодці, «Динамо-Брест» вперше взяло участь у львівському турнірі, змагання сподобалися, перше – друге місце? Так, хотіли перемогти, але що зробиш, це футбол. Приїдемо наступного разу, то намагатимемося поїхати з міста Лева вже тріумфаторами.

– Як Вам загалом було у Львові? Ще приїдете сюди?

– Все класно, всім сподобалося, я з жінкою тут часто буваю, всі дружні, негативу нема, їдемо додому з позитивом, обов’язково ще повернемося сюди.

– Ваші побажання організаторам?

– Збільшити кількість команд-учасниць.

Ігор Ріпак ФК «Львів 2»

– Незважаючи на три поразки залишилися задоволені від участі в турнірі «Lviv Football Cup»?

– Добре, що є люди, які організовують такі змагання, адже рух – це здоров’я. Зібралися на турнір спонтанно. Нашим завданням було не перемога, а участь, зіграти проти класних футболістів, показати, що ми також колись займалися спортом. Звичайно, могли зіграти краще, але…

– Ви стояли на воротах, потім пішли грати у поле, звідки такі навики?

Взагалі то я універсал, а у ворота став, бо більше не було кому. Щодо позиції голкіпера, то вперше «одягнув рукавиці» лише у віці 30-ти років.

– Ваші побажання організаторам на майбутнє?

– Побільше турнірів, ну, і запрошуйте нас.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*