Минув рік співпраці Воробуса з ФК “Галицька здоба” - Блог про Львів

Минув рік співпраці Воробуса з ФК “Галицька здоба”

Співпраця

Минув рівно рік як я очолив прес-службу футзального клубу «Галицька здоба».

Рік – це термін, то ж вже зараз можна зробити проміжні підсумки.

Розпочну розповідь зі знайомства з «пекарями». Звісно, я знав, що у Львові існує команда «Галицька здоба», але тоді й близько не міг собі уявити, що через деякий час стану повноцінним членом цієї великої сім’ї.

Перші кроки до «червоно-жовтих» зробив коли мені зателефонував хороший друг Сергій Тригубець (головний тренер ФК «Галицька здоба» – авт.).

Знав його ще з часів виступів за київський «Інтеркас», львівську «Енергію», рівненський «Кардинал». Саме Іванович запропонував мені спробувати свої сили на посаді прес-аташе «пекарів». Я погодився.

Притирався до команди у літній першості Гранд ліги Львова 2018, де, у підсумку, «Галицька здоба» стала чемпіоном.

Після завершення чемпіонату відбулося ще й знайомство з президентом Романом Палідовичем.

Перші фото

Особисто мені сподобався курс «пекарів», а це боротьба за чемпіонство у всіх турнірах, де бере участь наша команда. Тому було прийнято рішення офіційно укласти угоду про взаємну співпрацю.

Протягом наступного року «Галицька здоба» взяла участь у всеукраїнському турнірі «V9KY», зимовій Гранд лізі Львова, Гранд лізі ОАКЛ, Першій лізі Львова, різноманітних кубках, а також у Другій лізі України, де «пекарі» виступили вперше.

Особливо запам’яталося наше чемпіонство у зимовому сезоні 2018/2019, де лише в останньому турі «Галицька здоба» зуміла довести свою перевагу над «Бастіоном», а також наша участь у Другій лізі.

Воробус у Харкові

Кожен виїзний чи домашній матч «пекарів» був особливим. Окрім великої кількості знайомств для мене, «Галицькій здобі» вдалося потрапити до фіналу чотирьох, де у напруженій боротьбі наша команда зуміла вибороти третє місце.

Саме вибороти, адже, на мою думку, на даний момент це було максимумом для нас.

Також читайте:   Новорічний подарунок для дівчини

Попереду новий сезон і можу з впевненістю сказати, що найближчий рік і далі перебуватиму на посаді прес-аташе. Мене все влаштовує, можна сказати, що я став повноцінним членом сім’ї «пекарів».

«Галицька здоба» знову бере участь у Гранд лізі Львова, планує грати в Другій лізі України і маю велику надію, що у майбутньому на цьому керівництво клубу не зупинятиметься й підвищить планку, як мінімум, до участі у Першій лізі.

У своїй роботі ми також вирішили дещо змінити інформаційну політику клубу. Які саме зміни очікують на «Галицьку здобу», дізнаєтеся вже незабаром.

Окрема мова про вболівальників. Не кожна команда Екстра-ліги може похвалитися таким потужним фан-рухом. Тому, у новому сезоні бажаю підтримувати наш клуб і на далі, а я, футзалісти, тренер, президент будемо робити все можливе від нас аби «Галицька здоба» показувала належні результати.

Фани

А далі неофіційна частина

За рік перебування у структурі компанії «Галицька здоба» мене хотіли навіть «вженити». Під час одного з виїздів на природу навіть запросили Святого Отця, але не склалося. Можливо цього року вже нарешті вдасться це зробити. Побачимо.

Тренування

Також запам’яталося те, як ми їхали на фінал чотирьох в Харків. Тоді у мене було день народження, то ж набрав із собою салатів, ковбаси, сала. Весело як було, як і саме перебування в першій столиці. Особливо наші походеньки у парк атракціонів (Горького).

«Галицька здоба» дотримується українських традицій, то ж на свято Старого Нового року я і наш тренер поїхали на коляду. Цілу дорогу вчили текст промови, а коли дали нам слово, то все забули. Не розгубилися, а почали колядувати. Класно все пройшло. По завершенні свята мені навіть подарували грамоту «Кращий колядник».

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*